Chopper Seçimi Hakkında Öneri

Merhaba arkadaşlar aranıza İstanbul'dan katılıyorum 5-10 güne kadar motor alacağım piyasayı geniş çaplı araştırdım fakat kafamda belirgin soru işaretleri var.

Öncelikle kalbim chopper için atsa da scooter deneyiminden sonra 250cc kategorisinde racing e yönelmek zorunda kaldım.( honda cbr 250r)

250lik chopper larda genelde çin malı ürünlere baktım ama istemiyorum çin malı. Hyosung gv 250 çok met ettiler fakat çok geniş ve büyük be abi. Ben 1.72 boyunda 64 kilo adamım gv 250 eşşek gibi üstünde pire gibi kalırım.

Sizden bir ricam var fikrimi değiştirecek bir öneri yapın chopper hakkında. cbr için kapora verdim ama caydıracak bir seçenek çıkarsa seçimimi chopper dan yana kullanmak istiyorum. bütçem 10-13bin arası ve ekipmanlarım hazır.

mümkünse bana uygun ebatlarda yarı yolda kolay kolay bırakmayacak (regal raptor serisi haricinde) öneride bulunursanız çok sevinirm.

Yolunuz açık, tekeriniz düz bassın.

250 chopper olarak hyosung var en iyi benim bildiğim. Chopper almayı çok isteyen bir arkadaşım var o hyosung alacak. Ama racing değil de naked isterseniz inazuma ya bakın derim.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Aradığınız tipte Çinli olmayan chopper yok.Arkadaşın dediğini en azından SS yerine naked tarzı Inazuma'ya bir göz atın derim o en azından chopperlara biraz daha yakın.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kendinizi o kadar küçümsemeyin başlarda zorlanırsınız ama sonra alışırsınız kullanımı zor değildir gv 250 nin ama yinede cpt_caveman'ın dediği gibi inazuma alırsanız baya rahat edersiniz

benim boyum 1.65 ben mct 250 kullanıyorum hiç zorlanmadan benim bütçem buna yetti kullanırkende çok keyif aldığım bir motor senin yerinde olsam koreli hysong 250 alırdım.sınıfının en sağlam motorlarından yamaha drakstar 250 olabilir para olduğu zaman seçenekler var.hysongun negıt 250side güzel inşallah tarzına yakışır bir motor bulursun.

regal motor mu lan?

GV'den başka motor yok, 2. el hyo'lar tabiri caizse cacık olmuş durumdalar. Beyin masrafı 2500 TL. Sıfır alsan karşında Kanuni varki seni aldığına alacağına pişman eder.

Sen çapır çupur sevdandan vazgeçip CBR 250 ile devam et bence yada İnazuma.

SYM wolf 250'yi de unutma.

Uzun süre düşündüm buradaki arkadaşların da fikirlerini kendimde tartıp biçtim ve şimdilik (en azından bu bütçe ile) chopper yerine aklımda olan Zuzuuw arkadaşın dediği gibi cbr 250 alıp 1-2 senelik birikim ve tecrübe yaparım.

En azından ileride hakkı değer fiyatına satabileceğim ve üstüne ekleyebileceğim rakamlarla honda shadow ve 2. el iron 883 ile yoluma devam ederim.

Emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür eder hayırlı yolculuklar dilerim :) motoru aldığımda burada paylaşacağım hayır duanızı almak adına.

Dostum bende de hyosung var gv 250 benimde boy 1.67 kilo 75 öyle çok da büyük kalmıo gayet güzel bence git bi üstüne otur derim içine sinerse alırsın ve yani 250 cc de o fiyata gidip sakın regal raptor keeway fln almaya kalkma ya hyosung al yada bu işten anlıosan iyi bi yamaha honda fln düşür derim ki bu zamanda biraz pahalı olur kışa doğru alırsan daha ucuz olur

Alabileceğin 2 model var.
1- Hyosung GV 250: Aslında boy ve kilo olarak gayet uygun. Çok kısa sürede alışırsın. Hyosung kaliteli, iyi bir marka.
2- Kymco Venox: Artık Türkiye'ye gelmiyor. Ama temiz ikinci elini bulursan kaçırma. Benim ilk motorumdu, çok memnun kaldım. Herşeyiyle düzgün, kaliteli, sorunsuz bir makine. Kişiden kişiye değişir ama bence tasarımı da harika.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar