Chopper Önerisi

Merhaba arkadaşlar.Sitede benzer çok konu gördüm ancak o kadar çok çelişkide kaldım ki beynim su kaynatacak neredeyse :) Bütçem 4000 e kadar gider Chooper almak önceliğim ama Süpersport'larda ilgimi çekmiyor değil.Hız tutkunluğundan ziyade keyif ile sürüş derdindeyim gezi motoru olacak yani kısacası.

Bazı arkadaşlar çin malı alma,
Bazı arkadaşlar Türk Malı alma,
Bazıları şunu alma bunu alma diye o kadar çok yazmışlar ki kafam çok karıştı.

Hayatta en sevmediğim şey araç arızasıdır,yolda kalmaktır bana bunu yaşatmayacak,bakımlarını yapıp gaza basıp gideceğim sorunsuz bir marka-model öneririmisiniz ?

SüperSportlar da da ilgimi çeken lastikleri büyük olmasına rağmen kasası küçük olan tipler var çok hoş duruyor altta motor devleşmiyor fiyatları nedir yada tam modelleri nedir bilmiyorum ama onlar da ilgimi çekiyor.

Lütfen bana yol gösterin yolu bulayım :)
Sevgilerle...

Arkadasım bende de aynı durum var supersportlar hiç bi şeklde ilgimi cekmio zaten rahatıma düşkün biri oldugum için cruiser motor kullanırken daha cok zevk alıyorum kararını değiştrme içinden gelen ruhu yansıt:cat:bende keewy superlght var gayettde memnunm yoldada kalmadım 2 yıldır inşallah kalmamda sanada bütçen 4000 liraysa land cruiserı önerirm V silndr flan ben alamamıstım sen al:salut:
Bu arada bu motrlar chopper değil cruiserdr.. chopper demk kişye özel sıfrdan motr yapmktır öle bunuda paylaşmak istedim coğu kişi yanlıl biliyorda:)

Çok teşekkür ederim oğuzhan araştırayım o halde biraz piyasayı...

Bizde seviyoruzda kardeşim bütçe kısıtlı olunca:pr: adam 4000 liram var demiş ona göre tavsiye verirseniz daha mantklı gibi

Hysoung GV 250...
O paraya alınabilecek en mantıklı cruiser olacaktır..

aynen ben gv 250 leri 5-6 lira civarı diye biliyodum ama arastrdm 3.5-4 ede cok süper gvler var:cat: regal yada keewaya göre tabikide kaliteli ama görüntüsü braz sade artk orasıda sana kalmıs..

çoook teşekkür ederim arkadaşlar çok aydınlattınız en azından fikir verdiniz...

1 milar daha ekleyebilisen keşke kendi motorum diye övmüyorum. Suzuki intruder vl 250 al. Tüm dünyayı dolaş. Ben fethiyeye kadar gidip geldim gık demedi. 140 a rahat basıyorum halen. Hemde v motor. 5000 ne bulabilirsin .

Herkese selamlar çok kısa önce 4000 bütçe ile chopper alabilirmiyim ne alabilirim diye araştırdım soruşturdum regalden girdim hyosung gv 250 den girdim bir baktım bütçeyi biraz zorlayarak kymco venox 250 den çıktım çokta iyi oldu biraz bütçe meselesi kabız bütçeyle insanın yapacakları sınırlı o paraya iyi birşey zor!!Ama hemen vazgeçme hyosung gv 250 yi o fiyata zorlarsan belki üzerine 1000 lr daha koyabilirsen venox 250de bulunur. Kolay gelsin diyorum Allah yardımcın olsun ne alırsan al gönlün rahatsa al derim herkese saygılar...

Son düzenleme:
Choper alacaksan V motor olmasına dikkat et gerisi çok da önemli değil. tercih sıralaman şu şekilde olmalı

Hyosung GV250
Kymco Venox 250
Keeway Land Crusier 250
Keeway Super Shadow 250
Bisan Roadstar 250 ve türevleri Monero vs vs

Hocam bence sıralamanın tepesi venox olmalı ama herhalde fiyat ötürü böyle bir sıralama yapmışsınız.Venox 250 çok az yakar firma 100bin km garanti verdiği tek motoru venox markası tek dezavantajı fiyatı,performansı çok iyi duruşu zaten 250lik gibi durmuyor ama tabii bütçe meselesi tekrardan dediğim gibi hyosung ta güzel araç güney kore malı fiyatı venoxa göre daha uygun görünüş olarak kymco biraz daha modern bir tarzda hyosung ise klasik tip ağırlıklı.Kymco tayvan malı daha çok japonlara yedek parça satarken piyasaya sağlam ve kaliteli markalarla girdiler.Karar senin bütçe senin ne söylesek az gelir inşallah sana yarayanı alırsın saygılar...

Ben kendi fikrimi yazdım. Sebepleri de GV250 ile aynı beygir gücünde olmalarına rağmen Kymco nun daha ağır (30 kilo kadar) olması. Yedek parça olarak GV nin memlekette daha rahat olması. Ve ikinci el piyasasında alım satımının GV250 nin daha fazla piyasası olması

Ben kendi fikrimi yazdım. Sebepleri de GV250 ile aynı beygir gücünde olmalarına rağmen Kymco nun daha ağır (30 kilo kadar) olması. Yedek parça olarak GV nin memlekette daha rahat olması. Ve ikinci el piyasasında alım satımının GV250 nin daha fazla piyasası olması

Saygı duyarım hocam.Arkadaşlara fayda sağlamak amacındayız sonuçta.Belirtmek isterim kymconun servis ve yedek parçasıda yaygındır kullandığım için biliyorum ağırlık meseleside kullanılan malzemedende kaynaklıdır fark 40kgmı bulur neyse konuyu daha fazla uzatmadan arkadaşa söyleyeceğim bence içine sineni ve cebini delmeyeni tercih etmeni tavsiye ederim saygılar...

1 milar daha ekleyebilisen keşke kendi motorum diye övmüyorum. Suzuki intruder vl 250 al. Tüm dünyayı dolaş. Ben fethiyeye kadar gidip geldim gık demedi. 140 a rahat basıyorum halen. Hemde v motor. 5000 ne bulabilirsin .

Aynen... 250'lik cruiser'lar icinde intruder ve marauder'i tek gecerim... marauder v-silindir degil o yuzden imkan varsa intruder :cat: imkan yoksa marauder :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar