Chopper onerisi

Bana En fazla 5 milyarlık chopper motor onerin 0 olacak bide motoru soleken 0 fiyatınıda yazarsanız sevinirim chopper motorlar tek

kanuni tiger 250 :)

KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı: 5.132 TL (daha uygunada bulabilirsin)

buyuk.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinci el olsun RR olsun

İkinci el olsun RR olsun
adamın kanına girme heran fikrini deiştirebilir :)
Wolker arkadaşım tiger 250cc demiş Wolker arkadaşımla veya tigerci arkadaşlarımla muhalefet etmek istemem ama bu çok sorunlu bir makina kanuni yetkili servisindeki canciğer kuzu sarması dostumun şiddetle uzak dur dediği makinaların başında geliyor tavsiyem ise sen beğendiğin seni taşıyacak makinaları yazarak anket yapman tek tavsiyem bu:cat:

Arkadaşımız chopper tarzı istemiş. ama ne demk istediğini tam anlamadım. 0 olacakmış. Kesin çinli chopper istiyor o fiyata sıfır olarak. :mrgreen: :cherry:

Sana tavsiye git bi tane kawasaki en 500 al. Güzel bi chopper bence izlenimlerime göre.

veya da git bi tane çinli al olsun bitsin. seni tatmin eder fazlası ile.

arkadaşlar ben bu forumda daha yeniyim motosiklettede yeniyim ilk başta bi mobiletle başlamak istiyorum sizin tavsiyeniz nedir?:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben bu forumda daha yeniyim motosiklettede yeniyim ilk başta bi mobiletle başlamak istiyorum sizin tavsiyeniz nedir?:silent:

Çok güzel yerde cevap arıyorsun... çok geçmeden cevap vereceklerdir...
Benim tavsiyem Yamaha R1 diye bir moped var, diğerlerine göre ucuz ve yollu..:cat:

bi yardımcı olursanız çok sevinirim:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

hmm peki ben aldığım mobilete tek silindir 125 cc taktırmak istiyorum bunda herhangi bir sorun olmaz dimi:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:36 ----------

hmm peki ben aldığım mobilete tek silindir 125 cc taktırmak istiyorum bunda herhangi bir sorun olmaz dimi:silent:

kardes mobılet tarıh oldu barı scooter alsaydın :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Yok yok.. Sorun olmaz taktırabilirsin 125 cc yi...
Bana sorarsan birdaha motorla uğraşma tak bir 500 motor... Belirli zaman sonra yetmez 125 lik.. :cat:

yaa ondan değilde benim bütçe biraz sınırlı pahalı olmasın :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

yani eğer yetmezse kaç yaparım tavsiyeniz nedir ve kaç paradır:silent:

kanuni tigerdan şaşma derim eğer 0 alıcaksan ama 2. el düşünürsen o paraya güzel bi SS motor alınır mesela hyosung GT250 R ama chooper alıcaksan tiger250 den daha sağlamını bulamassın istedigin kadar hor tık demez şiddetle öneririm tiger250 yi
ben tigeri mi yenı sattım borclarımdan dolayı sımdı para toparlamaya calısıorum GT250 R alıcam ama 2sini arasında bı tercih yap dersen Gt250 R seçerim sağlamlık açısından deil gösteriş ve karizma açısından tabi GT250 R biraz dehlikeli bi motor tiger hem konforlu hemde güven verio üstündeki adama korumalık oldukdan sonra

yok yaa hayır ben daha mobiletten başlıcam bu işlerde daha yeniyim kısmen çaylak:) şey bu bazı mobiletlerde bionik oluyo onlarda pedal la plaka oluyo mu:silent:

yok yaa hayır ben daha mobiletten başlıcam bu işlerde daha yeniyim kısmen çaylak:) şey bu bazı mobiletlerde bionik oluyo onlarda pedal la plaka oluyo mu:silent:[/

bi insan mobilete neden biler bi türlü çözmüş deilim

1. serseri işi
2. hem zevkli deil
3. yarı yolda bırakacak bı motor

bi gün kafama takıldı bı tane mobilet gelmişti takıldıgım tamiraneye

bu motorun nesini kullanıosun dıye sordugumda

aldıgım cevap : söledıgın ayıp valla dedi :D bu motorın ustune motor tanımam dıye bi cevap almıstım baya bi şarşırtmıstı benı cocuk

hani mobilet alana kadar 1 tane ufak scooterla bıle idare edilebilir

polis mobileti yakaladıgı gıbı alır ve adliyeye sevk eder seni bi de mahkemede sürünürsün

bi de afedersiniz ağzımı bozucam şerefsizlerrin freni bile yok yollara atıyolar kendılerını allah korusun bi gun birine vuracaklar onların düşünmesi lazımken hiç umursamıolar bile ben onlardan daha çok telaşlanıyorum yokda görunce
allah korusun bı gun birine çarpıcaklar dıye ödüm kopuyor

şahsen ben nefret ediorum mobilete binenden de mobiletede
keşke imkanım olsada şu mobiletleri piyasadan kaldırmak mümkün olsa

sözüm meclisten dışarı kımse üstüne alınmasın

Harley davidson night rod al cok güzeldir bak :mrgreen: yanlız o rakamların yanına bir sıfır daha eklemen gerek :queen:

ben hyosung gv250 begnedim bende yeni başlacam anlamam 0 rı pahalı 2 ci eldende anlamam bana kazık sokarlar falan etrafımda motor bilende yok

yaw walla haklısınız hepiniz benim bi abi vardı o demişti git mobiletten başla diye bende mal gibi gittim ona uydum peki bana şçyle fiyatıda uygun güzel bi motosiklet söyleyebilirmisiniz ??? :silent: aklım karıştı walla:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar