Chopper önerisi?

Merhaba arkadaşlar, motorlara her zaman farklı bir ilgi duymuşumdur ama fazla kullanmak gibi bir deneyimim olmamıştır. Ben Chopper motor arıyorum, görüntüsü SL200 gibi olursa iyi olur onun goruntusu benim cok hosuma gitti. Fiyat konusunda 9 bin liraya şuan için limitim mevcut.

Selam Gökhan, Hyosung gv250 ilk deneyim için gayet uygun. Ben onda öğrenmiştim. Tabi yinede piyasayı iyice araştır. Daha iyilerini bulabilirsinde.

Motosikleti
'08 GTR 1400
9.000 liraya gidip tek silindir cruiser alma da...

Gobekli oldugum icin simdilik super sport istemiyorum. Hem alismak icin alayim bu sure zarfinda seneye kadar zayiflariz. Tek silindir ben de istemiyorum. Motor modelleri hakkinda bilgim yok burada sorayim en azindan 8 9 bin liraya cift silindir 0 bulunur herhalde...

Motosikleti
Cruiser
Darkwheel'in önerisine katılıyorum, o paraya alabileceğin en iyi motor muhtemelen.. Biraz araştır çok da ölü birşey seçme de :) Mümkün mertebe model yüksek km düşük olsun..

RKS Blackstar bu nasıl?

http://www.rksmotor.com.tr/v2/products.php?group=motorcycle&id=6

blackster-250-20141210-083558-1.png

blackster modelide alınacak güzel bir model ancak çok rağbet görmedi ülkemize .

Sıfır km Blackster ile sıfır km gv250 arasında sadece 1000 tl fark var:) başka da bir şey demiyorum...

Geçen 7500 tl ye 1000 km de cruiser 250 vardı, onu pazarlıkla 6500 tl ye alın, mutlu mesut takılın, paranız cebinizde kalsın

Simdilik Hysoung GV250 almaya karar verdim. Biraz daha arastirayim 2 ay icerisinde guzel bir sey almayi dusunuyorum. Almadan once buradan tekrar sizlere sorarim.

Bak ille de garantili motor, ille de yetkili servis diye tutturacaksan hyosung şu an bu konuda çok parlak değil, gv300 çıktığı için artık gv250 çıkarılmayacak, bunları bilerek al, bir süre sonra tedavülden kalkan motorun parçasını bulmak zor olabilir, 10 sene yedek parça getirme şartı var ama zırt pırt distribütör değişiyor, ara ki bulasın, bende hyosung rx 125sm varken hep koreden kendim getirtmiştim, gümrüğe takılmadan 8 günde eve geliyordu, böyle alışverişler de yapmak zorunda kalabilirsin.

Bende cruiser alırken rks ile iki hyosung alınıyor diyerek bunu aldım, yoksa bende hyo alıyordum, fiyat avantajının yanında parça bulunabilirlikte şimdi ne yazık ki kriter oldu

Bak ille de garantili motor, ille de yetkili servis diye tutturacaksan hyosung şu an bu konuda çok parlak değil, gv300 çıktığı için artık gv250 çıkarılmayacak, bunları bilerek al, bir süre sonra tedavülden kalkan motorun parçasını bulmak zor olabilir, 10 sene yedek parça getirme şartı var ama zırt pırt distribütör değişiyor, ara ki bulasın, bende hyosung rx 125sm varken hep koreden kendim getirtmiştim, gümrüğe takılmadan 8 günde eve geliyordu, böyle alışverişler de yapmak zorunda kalabilirsin.

Bende cruiser alırken rks ile iki hyosung alınıyor diyerek bunu aldım, yoksa bende hyo alıyordum, fiyat avantajının yanında parça bulunabilirlikte şimdi ne yazık ki kriter oldu

GV250 araştırdığıma göre 12 binlira civarında gözüküyor. Bu motor geldiğinde nereden baksanız yine bir 14binliradan kapısı açılabilir. Benim verebileceğim en fazla limit 10bin lira Cavalry arkadaşın dediği gibi yapıcam yüksek model düşük km bakıcam en sağlıklısı bu olacak. GV300 daha Türkiye'de yok sanırım onun 2. el ancak seneye buluruz ki oda buraya gelirse... :)

Motosikleti
'08 GTR 1400
10k'ya ne güzel japonlar alınırda şimdi ortalığı bulandırmayalım. :)

Uzun süre binicem, gerekirse kendim parça getiririm diyorsan al sıfırını rahat et, 10 veren 12de verir, ileride ne kadar değer kaybeder şu an meçhul, distribütör ilgi ve alakasına göre olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak, geçiş motoru için sıfır km tavsiye etmiyorum.

250cc vergi avantajı, hız limitleri de göz önüne alınınca bence ideal, sonuçta gezi motoru alıyorsun yarış değil...

regal raptor yeni çıkan motoruna da bakmalısın , cafe racer tarzı gibi , alet bence güzel fiyat 10.250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar