hazzılhar dururken chopper önerisinde bulunmak bize düşmez. gelir birazdan
Birisi beni anmış, duydum geldim. Estağfurullah, herkesin fikri kıymetlidir mantık çerçevesinde olduğunca.
arkadaslar yakın zamanda elimi bir miktar para geçeçek, elimdeki ramzey qm 250'den artık ayrılmak istiyorum
9-10 bin falan verebilirim fakat hangisini almalıyım karar veremedim
öncelikle 2015 - 2014 model olmalı ki sorun sıkıntı yaşamayayım
Lifan lf-250b
rks cruiser 250
hyosung gv 250
bu 3 motorda kararsız kaldım, bana açıklayıcı bir dilde yardımcı olabilecek varmı ?
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu sınıfın lideri GV 250'dir. Neden ? Motor arızası belki de hiç yaşamazsınız. Suzuki'nin VL250 Intruder bloğunun üreticisiydi Hyosung. Aynı teknolojiyi geliştirdi, baştan dizaynı farklılaştırdı ve kendi markasında kullanmaya başladı. Üstelik Ar-Ge merkezi de Japonya'da olan bir Kore markasıdır Hyosung. İlanlardaki yüksek kilometreler ile de rüştünü ispat etmiştir bu blok.
Yalnız elektrik tesisatı hassastır. İşçilik ve detay orta seviyelerdedir. Karşılaşılan belli başlı arızaları da ya beyin ve sensörler ile ilişkilidir ya da statör-konjektör-elektrik tesisatı üçgeni ile ilişkilidir. Onun dışında karşılaşacağın ciddi bir sorun yoktur. Ama bu sorunları da her usta çözemez, çünkü pek çoğu bisiklet tamircisi ile aynı kafadadır. Birkaç belli başlı usta anlar o işlerden.
Şimdi elindeki para güzel kardeşim. GV250'nin kendi klasmanındaki eş değer rakibi ancak Daelim Daystar olabilir. Bir de artık Türkiyeye getirilmeyen Kymco Venox. Bunların dışındaki kaliteli denebilecek Çin üretimi alternatifler de kimsenin okumamasına rağmen 10'larca benzer başlıkta da yazdığım gibi RKS Cruiser, Kuba Superlight ve Lifan LF250-B'dir. Ancak Ramzey'den sonra başka bir Çin üretimine pek yanaşmayabilirsin.
Elindeki para ile de lastik olarak tercihen Michelin City Grip veya Mitas (eski ismiyle Sava) MC7 ile güzel bir yatırım yap.
Şimdiden hayırlı olsun.