chopper motosiklete tank paleti gerek mi?

arkdaslar mondial mct 250 bir motosikletim var buna tank paleti takmalımıyım? görüntüyü bozar mı takmazsam cok cizilir mi? ben daha önce scooter kullanmıstım cok ihtiyacım olmamıştı.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iki de uçak savar takarsan daha karizmatik olur.:mrgreen:

tank paleti ?

Böyle birşey mi yapacaksın ?

kettenkrad.jpg

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şakası bir yana, oturuş pozisyonundan dolayı kıyafetinin depoyu çizme riski çok olmasada, nasılsa çok pahalı ürünler değil, motoruna yakışan şık bir tank pad'i alıp takarsan daha mutlu olursun.:cat:

Motorun hayırlı olsun, güle güle kullan.:rendeer:

TankPad mi dedin.....
Benzin deposu üstüne yapışan plastiklerden bahsediyorsun sanırım. Keyfi bir işlem ama çoğunluk takıyor. Sanırım yararlı bir şey ama tankın üstünde sadece orasımı çiziliyor o da ayrı bir konu.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TankPad mi dedin.....
Benzin deposu üstüne yapışan plastiklerden bahsediyorsun sanırım. Keyfi bir işlem ama çoğunluk takıyor. Sanırım yararlı bir şey ama tankın üstünde sadece orasımı çiziliyor o da ayrı bir konu.

SS motosikletlerde 1 günde deponun o kısmının boyası bile çıkabilir, tamamen oturuş pozisyonuyla yani motosiklet tipiyle alakalı olarak kullanım ihtiyacı artan veya azalan bir ürün.

sade siyah bir şey çok da sırıtmaz chopper da,işini görür.

yanlış yazmısım tank pad yani su benzin tankının üzerine yapıştırılan ayarsız sey. bende sonradan ne garip anlaşıldığını fark ettim :) hele google da birsey bulamadığım kadar var :)

mct lerin oturuş pozisyonu nedeniyle her ne kadar bir cruiser motor da olsa o kısımda bir müddet sonra çizilme oluyor..Ben hiç yakıştıramamıştım o yüzden takmadım ama takarsan faydasını da görürsün..

deri olanları var boydan boya uzanıyor, çok estetik olanları da var.

onlardan takabilirsiniz cruiserlara.

tank paleti mi?..

havan topuda eklemeyi düşündünmü? bence şık durabilir..

Deri tank padler şık ve kullanışlıdır ama aynı zamanda çokda zaralıdır:farao:

Deponun üstündeki deri madde bi süre sonra boyanın hava almasını önleyerek kabarmasına ve baloncuklar şeklinde atmasına sebep olabilir:pr:

mahoni tank pad pek gerek olmuyor mctye ancak selenin depoya değen yeri bi süre sonra boyayı alıyor.bence oraya bişey düşün. tank pad yerine deri malzemeler var ön grenajdan sele altına kadar üzerinde deri cepler var daha hoş durur.veya şeffaf padler var dizlik kullanıyorsan deponun yanlarınıda çizebiliyor dikkat et benim başıma geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar