chopper motorsiklet tavsiyesi

18 yaşındayım, 10bin kusur km chopper kullandım. Şuanki motorsikletim skygo 250-4 250cc üzeri chopper motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz bütçe 10-15 bin lira arası 2. elde olabilir. Bana sadece serviste sorun çıkarmıcak bir makina lazım. cc sınırından ziyada güç yani hp lazım 51+ yani otobanda sollayabilceğim bir alet lazım 160 kusur falan görcek bişey biliyorum chopper hız motoru değil ancak sadece uzun yolda beni yolda bırakmıcak ve sollamada rahat ediceğim bi motor tavsiye ederseniz çok sevinirim.. ? :bounce:

Tiger 250����������������

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kaç görüyor dostum bide servis durumu (yedekparça) nasıl

hiç kullanmadın ancak bir kere artçı olarak üzerinde bulundum. youtubede 220 gördüğü videolar var. rahat şekilde 200 km hıza ulaşabilir. 75 beygir motoru var, yedek parçası sıkıntı değil türkiyede 3 ayrı noktadan bulabilirsin, türkiyede olmayan parçayı koreden 1 haftada getirtebilirsin. forumdaki başlığında kullanan kişilerden daha iyi bilgi alabilirsin.

aynen zaten biraz araştırmıştım bu motoru, şuanda verdiğin paraya deyicek en iyi motorsiklet sanırım cruserlarda, 18 yaşında 250 cc den 650 e geçicem hayırlısıyla :) çok sağol kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar