Chopper motora baslamak icin?

Arkadaslar selam, uzun suredir chopper motorlar ile ilgileniyorum. Acaba baslamak icin kac cc bir chopper almak gerek? 250cc yada 650cc belkide 900cc... Herkes bir sey soyluyor. Kafam cok karisti inanin.. Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.. Kazasiz surusler hepinize hoscakalin...

Selam dostum, ben 250cc regalle başladım, 1 sene kullandım. 1 seneden sonra vn800 aldım. bana sorarsan bir gv250 alırsan rahat 2-3 sene götürür seni bence.

GV 250; sonra büyütmene de gerek yok bence. Venox da olabilir daha spor bişey arıyorsan. Bu konuda da açılmış binlerce konu var; biraz forumu okumanızda fayda olabilir.

Son düzenleme:
Keşke forumda biraz araştırma yapsanız. Hem araştırırken aradığınızın yanında bir çok faydalı bilgiye daha ulaşabilirsiniz.

sorunuz motosiklete yeni başlıyorum hangi chopper modeli alayım mı?

Yoksa motor tecrübem var chopper motora başlamak istiyorum hangi motoru alayım mı?

Eğer sorunuz 1. Şıkdaki ise motosiklete chopper la başlamak akıl karı değil üstelik çok zorlanırsın ve önerilmez. çünki vites geçişleri denge gibi temel alışkanlıklar tam oturmamış bu nedenle çok sıkıntı yaşarsınız

Ama durum 2.seçenekdeki glbiyse daha önce kullandığınız motorların hacimleri ve tecrübenize göre bu durum değişiklik gösterir.

al bir tane çinli 150 250 cc vur kır parçala sök tak tamir et hem sürücülüğün hemde bakımcılıgın gelişir sonrası sadece zevkine kalır.

Eğer sıfır tecrübeyle başlayacaksan GV250 al derim. Hem kolay kolay sorun çıkarmaz, hemde güç açısından uzun süre tatmin edecek bir motosiklettir. Venox'da görüntü olarak güzel araç, sağlamlık açısından da iyi diye biliyorum. Fakat bir süre sonra sizi tatmin etmeyebilir diye düşünüyorum.

Ben 2 ay önce 0 tecrube ve Asya pars 250 ile başladım. Şimdi gayette rahar rahat kullanıyorum

Chopper diye bilinip genellenen motorlar aslında cruiser. Chopper olması için kişiye özel customize olması gerek o motorun. Aklıma geldi söyleyeyim dedim. :)

Motosiklet kullanmaya yeni başlayacak ve de cruiser tarzı bir motosiklet isteyen arkadaşlara Keeway superlight 150 yi öneririm. ikinci ellerini uygun bir fiyata alabilirler. Acemiliğini attıktan sonra 150 cc yetmeyecektir ama en azından kontrol edebileceğin hızda ve ağırlıkta bir motosiklet.

senin yerinde olsam bin binbeşyüz liraya 2. el bi çinli cruiser alırım. sakın 0 alma yeni öğreneceğin için motoru yatıraçaksın (umarım yapmassın) hata yapacaksın yada ne biliyim bişeyler olacak ve motor hasar görecek. bu tur kazalarda buyuk cc li ve markalı makinalar yüklü masraf cıkarırken çinlilerde böyle bir olay olmayacaktır. olayı cok daha buyuk boyuta taşırsak motor pert olsa kaybedecegin meblağ 1000 - 1500 lira olacaktır

saygılar

ben de yeni başladım 5-6 ay falan oldu.kanuni bora aldım.125lik makina ama 130km/h 0 vibrasyonla gördüm.
iyi makinadır bayağı alıştım trafikte aralardan kaçmaya.bir kaç ay daha kullanıp 500 veya 800 cc'ye yükseltmeye düşünüyorum.
onun dışında 250 regalle de başlayabilirsin ama uzun yolda sorun yaratıyor(muş) (kullanan arkadaşlarımın yalancısıyım)

250 cc alsan sana bir kaç sene hem deneyim açısından hem de persormans açısından tatmin edici olacaktır. sonra tarzın mı değl mi karar verirsin olmadı başka bir şeye geçersin

Bence 2.el piyasasi bulunan 250cc civarlarinda bir motosikletle baslayabilirsin. Cunku 250cc yetmeyecek ve satmakta zorlanmaman icin piyasasi olan bir motosiklet almani oneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar