Chopper Motor önerisi istesem? :)

Merhaba arkadaşlar başlık'ta da belirttiğim gibi motora yaklaşık 3-4 yıldır hevesliydim, lakin pratik adım atmaya cesaret edememiştim. Şuanda tam olarak düşünmeye başladım fakat tam bilgim olmadığından kaynaklı hangi motoru seçeceğime karar veremedim. fiyat olarak 4 en fazla 5 bin liraya kadar bir şey düşünüyorum başlangıç olarak. Regal raptor önceliğim fakat fiyat olarak biraz daha uygun olması da önceliğim. Düzgün bana çok sıkıntı çıkartmayacak çıkartsa bile parçası ucuz yollu, ve kolay bulunabilen öneriler yaparsanız sevinirim.

Bir de sormak istediğim bir soru daha var yeri burası mıdır bilemedim ama fazladan konu açmamak için buraya yazmak istedim. Sorum şöyle;
Şimdi ehliyete yeni yazılacağım ve bir kanun var vs. deyip duruyorlar. Bu kanuna göre 150CC ile mi başlamak zorundayım? Yani tam olarak anlayamadım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ve bu 150CC'lik motor ile başlama mevzusunu da mahkemeye verdiklerini ve martın sonunda açıklanacağını duydum. Fakat sonuç nedir bilmiyorum beni aydınlatırmısınız zahmet olmazsa? Nisan'ın 27'sinde tam 18 yaşımı doldurmuş olacağım.
Not: İstediğim 250CC motor. :)
Şimdiden teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Ek olarak Regal Raptor 150CC'yi de düşünüyorum ama sizce yorumlarınız?

Allam yarappim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

ybr derken? bilmediğim için soruyorum. Tam model verirseniz bakabilirim bide fiyatları nedir?

Abi bu olay forumun dalgasi :) Yamaha ybr 125 commuter yani :) ama sana superlight oneririm.
Kuba superlight
Falcon freedom
Ha bide v motorlu lifan var ama butceyi asabilir :)

Abi bu olay forumun dalgasi :) Yamaha ybr 125 commuter yani :) ama sana superlight oneririm.
Kuba superlight
Falcon freedom
Ha bide v motorlu lifan var ama butceyi asabilir :)

:) yeniyim forumda bilmiyordum kusura bakmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Bir de önerdiğin motorlar arasında yamaha ybr biraz bana göre değil gibi gözüküyor chopper tarzı değil sanki? Diğerleri hoşuma gidiyor da fiyatları nelerdir, +ları -leri neler?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

Bir de önerdiğin motorlar arasında yamaha ybr biraz bana göre değil gibi gözüküyor chopper tarzı değil sanki? Diğerleri hoşuma gidiyor da fiyatları nelerdir, +ları -leri neler?
Dostum zaten dedim ya commuter diye :) arama yaparak motorun kullanici yorumlarina bakabilirsin. Mesela "kuba superlihgt kullanicilari" yaz :)

Merhaba hala tam istediğim cevabı alabilmiş değilim :)
RR 125CC sıkıntı yaratır mı? veya çok pahalı olmayanla başlamak istiyorum ilk önce çünkü deneyimsizim düşecem kalkacam ama motor en azından kötünün iyisi olsun diyorum. 3 milyara filan çin motorlarından önerebileceğiniz neler var?

Merhaba hala tam istediğim cevabı alabilmiş değilim :)
RR 125CC sıkıntı yaratır mı? veya çok pahalı olmayanla başlamak istiyorum ilk önce çünkü deneyimsizim düşecem kalkacam ama motor en azından kötünün iyisi olsun diyorum. 3 milyara filan çin motorlarından önerebileceğiniz neler var?

3000 civarında ve 250 cc olsun dersen mondial mct 250 alabilirsin. sorun çıkartırmı büyük ihtimalle evet. ama avantajı şudur parçası çok ve ucuz.

Bence chopper alma hemen. Zaten butcen cok kisitli. Bi mondial mr150 vulture al. Yanlara deri canta koydugunda chopper gibi oluyor. Daha kask ve korumaliklar da alman lazim. Ilk olarak acemiligini gecirecegin sifir bir motor al. Motosiklet sahibi olmayi da surmeyi de ogren. Bakimini yapmayi rodajini yapmayi vs... acemiligini attiktan sonra arastirmaya baslarsin artik yillarca binecegin motoru almak icin. Deneme surusleri yaparsin. Sana en uyani alirsin.. ozamana kadar maddi durumunda degisir..

Bence chopper alma hemen. Zaten butcen cok kisitli. Bi mondial mr150 vulture al. Yanlara deri canta koydugunda chopper gibi oluyor. Daha kask ve korumaliklar da alman lazim. Ilk olarak acemiligini gecirecegin sifir bir motor al. Motosiklet sahibi olmayi da surmeyi de ogren. Bakimini yapmayi rodajini yapmayi vs... acemiligini attiktan sonra arastirmaya baslarsin artik yillarca binecegin motoru almak icin. Deneme surusleri yaparsin. Sana en uyani alirsin.. ozamana kadar maddi durumunda degisir..

Baktım şimdi de fiyat farkı çok yok ki ikisinin arasında?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar