- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar başlık'ta da belirttiğim gibi motora yaklaşık 3-4 yıldır hevesliydim, lakin pratik adım atmaya cesaret edememiştim. Şuanda tam olarak düşünmeye başladım fakat tam bilgim olmadığından kaynaklı hangi motoru seçeceğime karar veremedim. fiyat olarak 4 en fazla 5 bin liraya kadar bir şey düşünüyorum başlangıç olarak. Regal raptor önceliğim fakat fiyat olarak biraz daha uygun olması da önceliğim. Düzgün bana çok sıkıntı çıkartmayacak çıkartsa bile parçası ucuz yollu, ve kolay bulunabilen öneriler yaparsanız sevinirim.
Bir de sormak istediğim bir soru daha var yeri burası mıdır bilemedim ama fazladan konu açmamak için buraya yazmak istedim. Sorum şöyle;
Şimdi ehliyete yeni yazılacağım ve bir kanun var vs. deyip duruyorlar. Bu kanuna göre 150CC ile mi başlamak zorundayım? Yani tam olarak anlayamadım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ve bu 150CC'lik motor ile başlama mevzusunu da mahkemeye verdiklerini ve martın sonunda açıklanacağını duydum. Fakat sonuç nedir bilmiyorum beni aydınlatırmısınız zahmet olmazsa? Nisan'ın 27'sinde tam 18 yaşımı doldurmuş olacağım.
Not: İstediğim 250CC motor.
Şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Ek olarak Regal Raptor 150CC'yi de düşünüyorum ama sizce yorumlarınız?
Bir de sormak istediğim bir soru daha var yeri burası mıdır bilemedim ama fazladan konu açmamak için buraya yazmak istedim. Sorum şöyle;
Şimdi ehliyete yeni yazılacağım ve bir kanun var vs. deyip duruyorlar. Bu kanuna göre 150CC ile mi başlamak zorundayım? Yani tam olarak anlayamadım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor ve bu 150CC'lik motor ile başlama mevzusunu da mahkemeye verdiklerini ve martın sonunda açıklanacağını duydum. Fakat sonuç nedir bilmiyorum beni aydınlatırmısınız zahmet olmazsa? Nisan'ın 27'sinde tam 18 yaşımı doldurmuş olacağım.
Not: İstediğim 250CC motor.
Şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
Ek olarak Regal Raptor 150CC'yi de düşünüyorum ama sizce yorumlarınız?