chopper modifikasyonu lütfen yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar piyasadaki chopperlerin hepsi normal tip ben scooter kullanıyorum seneye chopper almayı düşünüyorum lakin benim istediğim tip amerikan tip chopper hani şu ön tekeri diğer chopperlere göre daha önde olanlar poposuda yere daha yakın bu chopperlerden uygun fiyata nerden bulurum yada bi mondial yada kanuni nin chopperini bu şekle dönüştürebilirmiyim tekeri öne alma modifikasyonu yapılıyomu nerde adres olarak?

cevap ??????????

Son düzenleme:
selam, mecidiyekoyde bu isleri yapan bi yer var ama var olan motora yapiyolarmi bilmiyorum. Custom Chopper... mecidiyekoyden caglayana giderken avea genel merkezinden az daha ileride...

Öncelikle şunu belirteyim " Custom Choopper " diye bir olay yoktur...

Choopper var,
Cruiser var,
Custom Cruiser vardır...

Ben şuan CC yapmakla meşgulum; eğer ki msn eklersen yardım ederim...

[email protected]

custom choopper firma adi bu konu yanlis anlasildi galiba

Sen benim hatam üzere üzerine alındın, piyasada geçen isimlerin yanlış olduğunu kasıt etmiştim ben, arkadaş diyor " choopper alıcam " diye, kullandığı anlam itibari ile yanlış ben bunu demiştim.

Bir fabrikanın sattığı asla Choopper olamaz, çünkü chop makinalar el emeği - göz nurudur, herhangi bir şekilde aynısı yoktur...

Bizler Cruiser makina alıp chop hale getirmeye uğraşırız; bunun adı da custom cruiser' dir...

arkadas bu konuda bilgili olmaya bilir... bizimde tekrar bu konuda dikkat etmemize vesile oldunuz... tesekkurler... :)

senin bahsettiğin şase si uzun poposu yere yakın chopper ları türkiyede tek bi firma üretiyo oda tt custom choppers bunların fiyatıda min. 35 milyardan başlıyo.mondial ve kanuni dediinde cruiser modeller onlardada mct 250 alana kadar regal raptor al daha sağlam(bu benim görüşüm tabi):cat:

selam, mecidiyekoyde bu isleri yapan bi yer var ama var olan motora yapiyolarmi bilmiyorum. Custom Chopper... mecidiyekoyden caglayana giderken avea genel merkezinden az daha ileride...

o mekanın ismi TT CUSTOM...
ve çoook ciddi paralara motor veriyorlar...
fuarda ennn sağlam stand onlarındı....aletleri hiç söylemiyorum bile............

TT sini hatirlayamadim arkadaslar kusura bakmayin... en son orada bir arkadasa bi choper sormustuk ve istenen fiyat 85binEuro denmisti. ve arkadasim cipini satip motoru almisti :cyclopsan

o paraya degdigini soyluyor ama ne kadar dogru bilmiyorum...

valla bence değmiştir.bende planlıyorum böle bişey tabi 85.000 euro ya diil:mrgreen:kendim sıfırdan chopper imal edicem sırf bunun için kaynak işine sardım bu aralar öğrenmeye çalışıyorum.tabi yaptıktan soora ruhsat alamam o da ayrı:mrgreen:

senin bahsettiğin şase si uzun poposu yere yakın chopper ları türkiyede tek bi firma üretiyo oda tt custom choppers bunların fiyatıda min. 35 milyardan başlıyo.mondial ve kanuni dediinde cruiser modeller onlardada mct 250 alana kadar regal raptor al daha sağlam(bu benim görüşüm tabi):cat:

Arkadaşım ayrı ayrı pistlerde dans ediyoruz...

Ben diyorum ki terimler ve anlamları, şimdi tekrardan açıklamak çok uzun sürer o firma kendine ne isim koydu bilemem ve ilgilenmem de ama sen bil bu bana yeter.

hocam o alıntı yapığın yazıda en ufak yanlışlık yok.:bounce:burda 10 saat açıklama yapmak yerine merak edip google dan tt custom choppers yazsan neymiş ne diilmiş görüceksin adam şirketin adını yanlış koyduysa banane şirketin adı budur.

TT Custom Chopper Firma Bilgileri
09.05.2005 tarihinde Tarhan Telli tarafından kurulan
şirketimiz, Yeni Mecidiyeköy Yolu No:104/1 adresinde
faaliyetine başlamış, servis hizmetini de aynı
adreste müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

Daha sonra, servis müstakil hale getirilerek 1500 m2
kapalı alanda hizmet vermeye başlamıştır.
Asıl amacı motosiklet üretmek olan firmamız ilk
başlarda müşterilerinin talepleri doğrultusunda
Harley Davidson motosikletlere servis ve
aksesuarhizmeti vermiştir.

Custom Chrome firmasının Türkiye Distrübütörlüğü'nün
alınmasından sonra, yurtdışından yedek
parça ve aksesuarlar getirilmeye başlanmıştır.

Bahsi geçen tüm hizmetlerin verilmesi esnasında,
TÜV ile temasa geçilerek Türkiye'de üretim
yapılabilmesi için uzun bir inceleme ve denetleme
döneminin ardından TÜV'den gerekli lisans alınmış
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na müracaatla sırasıyla,

1. Tip Onay Belgesi
2. Garanti Belgesi
3. Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgeleri
4. T.Ü.V. Sertifikası

temin edilerek TT Marka motorsikletler üretilmeye
başlanmıştır. Sonraki yıllarda bünyesinde birçok yeni
distribütörlüğü de katan TT Custom Choppers ailesi
tüm motor tutkunlarına yenilikler sunmaya devam ediyor.

TT Custom Choppers, 2006 yılında custom motor üretimi faaliyetine başlamıştır. Distribütörlük ağına dünyanın en büyük motorsiklet aksesuar ve yedek parça tedarikçisi olan Custom Chrome’la başlamış, son iki senede ise bünyesine Arlen Ness, Performance Machine, American Suspension, Thunderbike, Fred Kodlin, Samson gibi firmaların distribütörlüğünü katmıştır.

Türkiyede bu firmaların tek distribütörü olan TT Custom Choppers bünyesinde taşıdığı geniş ürün yelpazesinin verdiği güçle Chopper motosiklet konusunda Türkiyenin tek firması haline gelmiştir.

TT Custom Choppers motorsiklet üretimi haricinde geniş yedek parça ve servis kapasitesiyle gerek kendi ürettiği motosikletlere gerekse Harley Davidson sahiplerine yedek parça, aksesuar, giyim ve servis hizmeti sağlamaktadır. Türk motorseverlere yüksek kalite servis ve geniş aksesuar seçeneği sunan firmamız sektörün gelişimine büyük katkı sağlamaktadır.

TÜV lisansı ile yüksek kalitede motosiklet üreten firmamız, her sene ürün gamına kattığı yeni tasarım motosikletlerle ilgi çekmeye ve müşteri portföyünü genişletmeye devam etmektedir.

İdari personelimiz, uzun yıllar konusunda deneyim kazanmış ve yüksek tahsil almış kişilerden oluşmaktadır. Teknik hizmetlerde görev alan personelimiz ise yurtdışında eğitim görmüş, deneyimli personelin liderliğinde teşkil edilmiş bir ekipten oluşmuştur.

Gün be gün büyümeyi hedefleyen firmamız geniş ve seçkin müşteri portföyü ile güç kazanmaya devam etmektedir. Hayallerinizi Türkiye sınırları içinde dünya standartlarında gerçekleştirebilecek bir adres olmak için çalışmaya devam etmekteyiz.

Saygılarımızla,
TT Custom Choppers

arkadaslar bu tartismaya son noktayi koymustur umudundayim. cunku ortam ciddi manada gerilmeye basladi...

Son düzenleme:
Arkadaşlar choper ile cruiser aynı şey değildir... Bunu artık türk milleti olarak öğrenelim. kartezyenx kardesım senın yapmak istediğin custom choper değil custom cruiserdır. choperın bir markası yoktur kanunimiş,keweeymiş falan filan choperlar özel ve kişileştirilmiş makinalardır bir markası modeli yoktur. Bizlerin istediği seri üretim bir cruiseri ( regalraptor,keweey,kanuni vs.. ) alıp ön maşa uzatma gidon uzatma gibi işlemler yaparak amerikan vari bi hale getirmektir. Bunun adıda custom cruiserdır. Choper demek dünyada tek ve bi eşi benzeri olmayandır. Benim bir choper var demek inan çok büyük bişi demek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi peki ön tekeri ileri almak kaça patlar ve sağlıklı olurmu türk milleti olarak gelen müşteriye hayır demeyiz parasını almaya bakarız şimdi gideceğim yerler sağlıklı olmasada bana sağlıklı olur derlerse....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şimdi peki ön tekeri ileri almak kaça patlar ve sağlıklı olurmu türk milleti olarak gelen müşteriye hayır demeyiz parasını almaya bakarız şimdi gideceğim yerler sağlıklı olmasada bana sağlıklı olur derlerse....

Eğer İstanbul'da isen Anadolu yakasında Hasanpaşa'da Köksallar Jinlun Bayii ve servisi var.İstediklerini burada Jinlun'lara yapıyorlar.Ustası Serkan Kara'nın tlf:
0535 3974101

valla ii bi kaynak ustasına götürürsen kesip biraz daha geniş aşılı kaynatabilir tabi herşey onla bitmiyo kesip biraz daha eğik kaynattıktan sonra gidon depoya çarpabilir yenilemen gerekir.süspansiyon kısmı kısa kalıcağı için onlarında daha uzun unu alman gerekir.masraf üstüne masraf...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynen kendimi gördüm sende.... ayni durumu yasamaktaydim ve geçen 2 hafta evvel siki arastirmam sonucu kararimi verdim ve Dragstar aldim, benim begendigim chopper ön teker ilerde olmayacakti ama arkasi aynen senin istedigin gibi birsey istiyordum.
Ve interneti alt üst edip nasil ucuz ve istedigimi elde edebilirim diye sonunda Dragstara karar verdim tabii karar vermeden evvel TT custom choppers'e email çektim ve onun fikrini aldim o da bana olumlu seyler söyledi dragtsar'la alakali onun için sonuç dragstar 650 su anda elimde ve onun üzerinde çalismalar yapiyorum simdiye kadar bu kararimdan dolayi memnunum , gerçekten custom parçalar çok ve hele hele teknik alanda parçalama konusunda acayip basit birkaç civata ile hersey çikiyor birde custom yapmak o kadarda zor degil gerçekten istiyorsan ugrasarak ögrenirsin. Bu arada ben eski kaportacilardanim araba motor kaporta egitimi eskiden almistim ama inanin o bilgiler olmadanda birseyler yapilabilir diye düsünüyorum.

Basarilar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar