Chopper mı yoksa hangisi?.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.Katıldım fakat daha motor almak hatta ehliyet almak kısmet olmasada düşüncede mevcut.İşte bu noktada siz motor sürücüleri ve bu işe gönül verenler bana ufakta olsa yardımda bulunursanız ne mutlu bana derim. Şimdi malum motor fuarı var ve motor fuarından bir kaç model bakmayı düşünüyorum .İlk olarak bakmak istediklerim chopper olacak fakat yeni öğrenen biri için yani ben chopper modeli ile motor hayatına başlamak nekadar doğru olurmu diye size sormak durumundayım ve uzatmadan son olarak motor almayı düşündüğüm şu günlerde sizin öneriniz ne olacaktır. (Limit 3.000Ytl diye düşündüm yok 400 koy şunuda al derseniz kredi filan bişiler bakacaz artık)
Herkeze şimdiden teşekkürler.

sevgili bethink...........
ben de uzun zamandır senin gibi düşünceli ve kararsızdım.motosikletinin tarzı, tamamıyla senin özel zevkindir ve sana yakışanı en iyi sen bilirsin.ilk başlangıç olarak cruiser ve 250cc. geçmeyen bir makina işini rahatça görecektir ve tecrübelenmeni ,hakimiyetini sağlayacaktır.....sana bir dost tavsiyem A2 ehliyetini de yabana atma herhangi bir kazaya karıştığında suçun tümünü almış olursun üzerine belgen yokken.selamlarımla

hoş geldin arkadaşım bence bir jinlunu incele derim bu arada elinizi çabuk tutun ötv zamlanmış 250cc altı %14 250cc ve üstü %29 buda etiket fiyatına yansıyacak demektir.

yani 3850 ytl olan 250cc jinlun artık 3850*%29:4967 ytl olacak
2850 ytl olan 150cc jinlun 2850*%14:3250 ytl

duyumlarım bu yönde acele edin.

arkadaş üyeliğin hayırlı olsun hoşgeldin, o miktar paraya çook marka model var ama bana sorarsan ramzey 250 cc hoşuma gidiyor. Hayırlısı olsun araştır. Ben bugün mondial 125 kt alıyorum maddiyat anca ona yetiyor ve veee ehliyet-kask-mont-eldiven ve ruhsat derken yaklaşık yaklaşık 650 ytl daha gidiyor iyi hesap yap...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence önce forumları okuu

konuma ilgiyle yaklaşan 4 arkadaşa teşekkürler verdiğiniz bilgiler için sağolun.Ötv olayı gerçekten üzücü oldu.

bende senin durumundayım ben derim ki keewaye bak benin hoşuma gidiyor.ayrıca hoş geldin bende yeniyim.ama yineden karar senin.

aşagıda imzamda bir topic var.
ben de arastırıyorum. ankete de bir bakın...

Racing 06t6r3ar ,62 seri 63d423ar5 i,in senin i,in tehlikeli olacktır.Bence otomatik vites bi scooter alabilirsin sonra deiştirirsin fkat A2 ehliyet ve bir kask alman kesinlikle gerek.Chopperlar bence sonraki aşama için sana daha uygun olur

Racing motorlar çok seri olduklarından senin için daha tehlikeli olacaktır.Bence otomatik vites bi scooter alabilirsin sonra deiştirirsin fkat A2 ehliyet ve bir kask alman kesinlikle gerek.Chopperlar bence sonraki aşama için sana daha uygun olur.

leonine' Alıntı:
hoş geldin arkadaşım bence bir jinlunu incele derim bu arada elinizi çabuk tutun ötv zamlanmış 250cc altı %14 250cc ve üstü %29 buda etiket fiyatına yansıyacak demektir.

yani 3850 ytl olan 250cc jinlun artık 3850*%29:4967 ytl olacak
2850 ytl olan 150cc jinlun 2850*%14:3250 ytl

duyumlarım bu yönde acele edin.
250cc Jinlun aslında 247cc olduğu için %14 fiyat artışı olacak. Yeni fiyat 4389 YTL olacak.

İlk başlıyorsan chopper alma. Enduro yada naked tarzı bir motor al.

İmkanınız varsa şu meşhur Honda ya da BMW sürücü okullarına gidin ordaki hocalar şıp diye size en uygun motoru söylerlermiş.Biz öyle duyduk.

Bu iş keyif işi ve tabii para. Hız tutkun yoksa, keyifle motora bineceğim diyorsan, tercih chopper/cruser olabilir. Kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi. Bence biraz da gözünü karart ve al bir makina. Bende Leonine gibi jinlu' dan memnunum....
Şimdiden rüzgarın bol olsun.

Tekrar hoşbulduk dostlar.
Evet araştırmam çok detaylı olmasada fuardan izlenimlerim 3 marka oldu HYOSUNG - KYMCO - SUZUKI . Çok mükemmel motorlarda vardı ama sizin görüşleriniz SUZUKI VL250 - KYMCO VENOX250 - VE HYOSUNG AQUILA GV250 bunlardan hangisi.
Tabi bunların arasında Suzuki çok sırıtıyor fakat şöyle diyenler oldu al bi japon yada taiwan işi öğren sonra atarsın yada satarsın. yada şöyle diyende oldu almışken iyisini al "Suziki VL800" gibi tabii baya pahalı bunların yanında ondandır Suziki VL250 listemde var(onunda fiyatı hesaplı olmasada).
İkinci olarak 250cc bir motor ne kadar bayılır yani illa 500 üzeri bişimi almak gerekir.

İşte bu iki konuda fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar