Chopper meraklisi Scooter'cilar

Bende bazen arkaya oturup öne doğru eğilerek sürüyorum.Kıskananlar çatlasın::pulp:: ::deliir::
Çünkü kazılı yani bozuk yollarda arkası sert olduğu için çok zıplatıyo.:cherry:

ayakları uzatarak kullanınca cukurlarda one kayma olayı azalıyo.. ama bazıları artıslıgne yapı ozellıkle uzun burunlu ayakkabı gıyenler nedense ayakkabılarını gostermek amaclımıdır artık yarısını dısarı cıkarıolar o zamn ıste komık goruntuler ortaya cıkıyo..

ayk

SerseriMayın;656706' Alıntı:
ayakları uzatarak kullanınca cukurlarda one kayma olayı azalıyo.. ama bazıları artıslıgne yapı ozellıkle uzun burunlu ayakkabı gıyenler nedense ayakkabılarını gostermek amaclımıdır artık yarısını dısarı cıkarıolar o zamn ıste komık goruntuler ortaya cıkıyo..

bende sadece samsuna has bi sürüş şekli zannediyodum meğersem heryerde varmış bu şekilde sürün :mrgreen: :mrgreen:

ben bir ara scooterim vardı ve ben bacakatarak sürerdim ne güzel seti de verdı ohhhhhhhh gel keyifim gel :p :mrgreen: yani boş ver kanka sen uraşma milet isdedi gibi kulansın hahahahahahahahahaha ;):cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :rendeer: :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gördüğüm en güzel geyik potansiyeline sahip konulardan birisi açan arkadaşı tebrik ederim.

bendeki scooter larda dediğin gibi hem chopper hem de race biçimi oturabiliyorsun. bazen geriye doğru kaykılıp kendimi altımda harley ile şehirlerarası yollarda gidiyormuş gibi, bazen de race kullanır gibi oturmaya çalışarak kendimi orta kalabalıkta bir otoyolda 180+ km ile gidiyormuş gibi hissederek sürüyorum.....

evet itiraf ediyorum ben fakirim ve ne chopper ne de race alacak param yok ve bunu kıytırık scooter ile yapıyorum... bööööğğğğğüüüeeeee....

konuyu açarken suymak istediğiniz bumuydu bilmiyorum ama genelde o an hangi oturuş pozisyonu rahatıma geliyor ise o şekilde kullanıyorum. ha birisi bunu chopper stiline benzetir birisi touring,race neyse çok farketmiyor...

bu kadar yazı yazacak vakti bulduğum için kendimi de tebrik ediyorum işler yığılmış masada ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar