Chopper Kullanıcıları.

Chopper Kullanan arkadaşlar Hangi Tür Kask ve hangi modeli kullanıyorsunuz ?

Bende de Nolan N64 var. Şekil olur diye full face'den vazgeçip çorba tası gibi kasklara meyletmeyin :)

Bell Rouge (Yaz Ayları)

0413Aftermarket-Bell-Rogue.jpg

Shark Evo-One (Kış için düşünüyorum)

HE9400EBLK-1.jpg

Hazır konuyu bulmuşken buradan NAZİ kaskı kullanan chopper cı arkadaşları kınıyorum. Racing kullanır gibi chopper/cruiser kullanıyorlar sırf şekil olsun diye, ceza yememek için nazi kaskı kullanıyorlar. Böyle kişilerin gözümde CG ci apaçilerden farkı yok. İsterse altında harley olsun.

Kısacık bir not: Bu zamana kadar hiç bir Harley-Davidson kullanan motorcu kaza sonucu ölmemiştir.

Açık NOX kaskımla yaptığım berbat kazadan kafatası çatlakları ile kurtulunca akıllandım ve açık kask kullanmaya tövbe ettim. Her nemli havada ağrı sızı yapıp bana açık kaskın ne denli bir pişmanlık olduğunu sürekli hatırlatıyor. Şu anda kullandıklarım:

Uzun yolda SHOEI GT-Air Revive
4lGqDQ.jpg

Şehiriçinde NOLAN N64 Smart
Nolan_N64_Smart-Flat_Black_front_quarter_201240.jpg

Bu arada şekil şemal olsun diye Shark Raw gibi kullanışsız bir kask yerine yine nispeten daha güvenli olan Shark Vancore kullanabilirsiniz. Ancak benden söylemesi o goggle'ın (gözlüğün) lastikleri zamanla gevşiyor ve yoldayken az bi aralayayım hava alayım dediğinizde tek elle biraz zor kullanması. Üstelik kafada durduğunda kullanırsanız rüzgar olumsuz etkiliyor. Rüzgar ve ses yalıtımı da haliyle sıfıra yakın :

shark_vancore_blk_black.34.png

Son düzenleme:
ben choppercıyım yada cruiser her ne dersen yılladır yazları half face givi kışlarıda nolan N44 kullanıyorum.. kolay kolay hiç bir choppercıya fullface kask giydiremessiniz. rawıda önermem kör noktası var..

Şehir içi Bell Star fullface,

Şehir dışı gezilerimde Bell drifter..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar