Merhaba,
Sorduğun soru kullanıcısına göre değişen ve birden fazla cevabı olabilecek bir soru...Ben kendi Dragstar'ım üzerinden yola çıkarak cevaplamaya çalışayım...Diğer modellerden de cevap gelince bir fikrin oluşabilir...
Öncelikle şunu söylemeliyim;Bir çok arkadaş belki Dragstar'da karbüratör var,tel jant var diye beğenmiyor olabilirler...Ya da devir saati derler veya başka bir eksiklik bulabilirler...Ancak benim de hoşuma giden adamlar bu motoru üretilmeye başlandığından beri değiştirmemişler...Bence safkan bir cruiser olmasının nedeni de bu...Tamamen eski teknoloji diyelim...Eğer bilgin varsa yolda kalsan kendin müdahele edebileceğin bir alet...Basit ve safkan...Ruhu var Dragstar'ın...Şimdi işin romantik kısmını geçelim...
Sağlamlık:Bir kere üstündeyken belirli bir kaliteye bindiğini farkettiriyor...Kesinlikle sıkı olduğunu hissetiriyor..
Yol tutuş:Bu konuda da gerçekten başarılı,güven veriyor...Frenler de oldukça başarılı...Gidonu bırakıp,üstün de uzansan da dümdüz yolunu buluyor..Arka fren sert frenlemelerde kızaklayabiliyor ama bu her motor da olur sanırım,ancak kolay kolay yalpalama yapmıyor...Ön fren de oldukça başarılı,kilitlenmiyor...
Yakıt:Ben draggy'nin önerdiği splitfire platinium V tırnak buji aldım...13+3 depoyla şehiriçinde 310 km gidiyorum..Yani 100 km de 5 lt gibi bir ortalama 650 cc için şehiriçinde çok iyi...
Yedek parça:İngiltere orijinli bir siteden(wemoto) her türlü yedek orjinal parçayı çok iyi fiyatlara buluyorum,1 haftada geliyor...Ayrıca aftermarket ürünlerde tercih skalan çok geniş çünkü Amerika'da Harley'den sonra en çok tutulan motorlar arasında başı çekiyor...
Özet:Bir ara gözüm VN900'e kayıyordu ama enjeksiyonmuş,egzozlarda sensörmüş bunlar benim fikrimce cruiser ruhuna uyuşmuyor...Haa yine şahane bir alet,o başka...Ama bence cruiser basit ve safkan olmalı..Ben motorumu gerek bana verdiği oturaklı ve sağlamlık hissinden gerek en yakışıklı motorlar arasında başı çekmesinden gerek safkan bir cruiser olmasından,gerekse harika bir sesi ve ruhu olmasından dolayı çok seviyorum...