Merhaba dostlar…
Motora yeni başlayan bir kardeşiniz olarak;
2023 Hyosung QH250 motorum var. Ekipman olarak mont eksiğim kaldı. Deri ceket istiyorum önerilerinizi alternatifli bir şekilde yazarsanız mutlu olurum. (Bütçe: 5.000-10.000TL)
Merhabalar, uslanmaz bir chopper/cruiser kullanıcısı olarak imdadınıza yetişeyim
Özellikle deri talebiniz olduğu için uygun fiyatlı deri mont diyince 4riders;
4Riders Leader Dana Derisi Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Deri Montlar
www.motomax.com.tr
havale ile 9450 TL'ye geliyor ve bendeki bir başka modelini 3-4 yıl kullanıp en son sıkıldığım için kenara koymuş durumdayım
Hatta eğer M-S giyiyorsanız özelden yazın, konuşuruz, dolapta duracağına size yarasın;
Konumuza dönersek, maalesef üst kalite markaların deri montların 30+ bandında, o yüzden biraz daha yerliye yönelmekte beis yok, kalın deri olsun, korumaları olsun, "ee daha ne olsun?"
Biraz daha spor birşeyler bakarsanız, Scoyco'da birçok kişinin üstünde gördüm, kullanmadım ama sağlam duruyordu;
Biraz daha yerli ve milli olsun, bütçeyi de yukarı çekerim derseniz, bu da kışın kullandığım ( son 2 sezondur kullanıyorum, gayet memnunum) hem spor hem klasiğe göz kırpan deri alternatif;