Yan çanta takabilirsin, ekstra sırt çantası da işini rahat görür. Motosikletinde sissy bar varsa çantanı artçı selesine gelecek şekilde oraya da bağlayabilirsin.onu ben de düşünüyorum, araç 2023 model alınca önce yağını sonra lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bilenlere danışmak isterim, chopper da birşey taşımak için en iyisi sırt çantası mı arkaya çanta mı? şimdi spora giderken suyumu havluyu nereye koyacağım onu düşünüyorum.
Falcon Freedom hakkında pek iyi şeyler duymadım, o hacimde genelde Nevada 250 ve Benda Rock 250 öneriyorlar.Merhabalar, bende kuba superlight125 kullanıyorum. Motorumu yükseltmeyi düşünüyorum, aklımda falcon freedom var bilgisi olan var mı?
Merhabalar, bende kuba superlight125 kullanıyorum. Motorumu yükseltmeyi düşünüyorum, aklımda falcon freedom var bilgisi olan var mı?
öncelikle cevap için teşekkür ederim. yan çanta simetrik olması için 2 yan çanta lazım, bana o kadarına gerek yok devamlı sürmüyorum. tek arka çanta nasıl birşey olmalı onu düşünüyorum. kuryelerinki gibi kare birşey istemiyorum. ayrıca polislere de dert anlatmak lazım kuryelik yapmıyorum diye.Yan çanta takabilirsin, ekstra sırt çantası da işini rahat görür. Motosikletinde sissy bar varsa çantanı artçı selesine gelecek şekilde oraya da bağlayabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Falcon Freedom hakkında pek iyi şeyler duymadım, o hacimde genelde Nevada 250 ve Benda Rock 250 öneriyorlar.
Merhaba iyi sürüşler. Falcon pek önermem ne 250si ne 277 modelini.. Bu bütçelere en mantıklı seçenek yine superlight 200 olabilir çok cc yükseltmek gibi bi amacınız yoksa. Aklıma da pek sorun çıkarmayacak bi model gelmiyor bu fiyatlara maalesef.. 250lik olarak rebel muadilleri ramzey mct regal raptorlar falan var da temizlerini bulmak zor bulsan bile heran sorun çıkarabilecek motorlar. ya da virago muadilleri lifan, borelli, keeway gibi biraz daha pahalılardır fakat daha memnun olabilirsin. bütçe çıkarsa lifan 250 ve keeway 250 öneririm. biraz daha çıkarsa nevada daha da güzel bir seçenek.Merhabalar, bende kuba superlight125 kullanıyorum. Motorumu yükseltmeyi düşünüyorum, aklımda falcon freedom var bilgisi olan var mı?
ben yakın zamanda 130.000 12 taksite um250 renegade vegas aldım. şimdilik memnunum. zaten bu fiyata 250 lik chopper dan da çok beklentim yok ama sürmesi acayip keyifli.Merhabalar, bende kuba superlight125 kullanıyorum. Motorumu yükseltmeyi düşünüyorum, aklımda falcon freedom var bilgisi olan var mı?
Bu kullanıcı deneyimi videosu fikir sahibi olmanı
Sizce pulsar rs200 mantıklı mı? Elden çıkarması da bu motorlara göre daha kolay diye düşünüyorumMerhaba iyi sürüşler. Falcon pek önermem ne 250si ne 277 modelini.. Bu bütçelere en mantıklı seçenek yine superlight 200 olabilir çok cc yükseltmek gibi bi amacınız yoksa. Aklıma da pek sorun çıkarmayacak bi model gelmiyor bu fiyatlara maalesef.. 250lik olarak rebel muadilleri ramzey mct regal raptorlar falan var da temizlerini bulmak zor bulsan bile heran sorun çıkarabilecek motorlar. ya da virago muadilleri lifan, borelli, keeway gibi biraz daha pahalılardır fakat daha memnun olabilirsin. bütçe çıkarsa lifan 250 ve keeway 250 öneririm. biraz daha çıkarsa nevada daha da güzel bir seçenek.
Sizin yerinizde olsam bütçe arttırıp lifan, keeway ya da nevada alırdım fakat bütçeniz kısıtlıysa tarz değişikliğine giderdim.
Evet bajaj pulsar alınabilir mantıklı bir seçim olur pek piyasasını bilmiyorum ama 250lik eski çinli ne üdüğü belirsiz chopperlar yerine kesin alınabilirSizce pulsar rs200 mantıklı mı? Elden çıkarması da bu motorlara göre daha kolay diye düşünüyorum