chopper baslangıc

Herkese merhaba küçüklüğümden beri bu motorların hastasıyım :) artık benimde bir motor edinme zamanım geldi şuanki bütçem 4,000 tl uzun süredir araştıyorum aşağıdaki modeller arasında kararsız kaldım bana yardım edebilirseniz çok sevinirim

1.Kuba-Superlight 150 Chopper
2.keeway-Superlight 150- Chopper
3-kanuni caracal 200

keeway kubaya devretmiş işeri kubanın modelleri yıl olarak yeni olduğundan onunla başlamak istiyorum o yüzden aklımda ilk o var.

Hız yapmak benim için ikinci planda 1,80 boy 65 kiloyum ve daha yeni sürmeye başlıyacağım için motor gücünü küçük tutmak istiyorum.görüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Valla chopperlar ağır oluyor genelde yakıt tüketimi biraz fazla , ama şekil olarak gerçekten çok güzeller , bu saydığın motorların kullanıcı sayfalarını okumanı öneririm oraya da yazarsan daha detaylı bilgi alabilirsin :)

Chopper alcaksan en düşük 250 lik al ben de başlangıc olarak suzikinin cinde kurdugu fabrika da üretilen 250 cc fym aldım memmunum sana da önerebilirim bide bütcen ne kadar ona göre bi chopper söyleyebilirim

4,500 tl kadar bu aralarda regal raptor dd150 nın sıfırınımı alsam yoksa 2. el kuba mı alsam dıye dusunuyorum sızce hangısı daha mantıklı

Motosikleti
Hero X Pulse 200
regal daha mantıklı gibi gözüküyor ben bu yaz çok gördüm yollarda atmış çantayı arkadaya geziyor :)

regal 0 alabilirsin boşver kubayı ilk tercihin v motor olsun su soğutmalı bulursan daha ıyı olur ama bütce artar ozaman keavey 250 , monera ,kymco ,250 cc v motor almanı tavsıye ederım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar