chopper arıyorum lutfen yardım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar iyi bir 250lik japon chopper almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı fazla maximum fiyatlarada çıkamıyorum sizce bu özellikler içerisinde önerebileceğiniz marka ve model nedir?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...:rendeer::rendeer::rendeer:

maximumdan kastın ne bilmiyorum ama en uygunu virago... bulabilirsen kaçırma

haa....sahibinden.com a bak istersen

Son düzenleme:
maksimum u kastederken butcem 3000-3500 ytl civarinda:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
valla o bütçeyle 250cc japon........
bulursun bulursun da temiz bişey çok zor.yani o fiyata aldığın 250cc ye en az 1000 ytlde masraf yaparsın ..kolay gelsin hayırlısı olur inşallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
o paraya alabileceğin japon en az 8-10 yıllık olur sen en iyisi bisan-lifan 250 al
viragonun aynısı .o paraya sıfır ve garantili motor sahibi olursun
http://www.yamaha-motor.ca/products/index.php?group=M adresinde v-star 250 var.
yamaha'nın
üreticisi bildiğimiz kadarı ile lifan ve aynı motor Türkiye'de bisan-lifan 250 roadstar,Keeway super Shadow 250 olarak da satılıyor

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar iyi bir 250lik japon chopper almak istiyorum ama maddi durumdan dolayı fazla maximum fiyatlarada çıkamıyorum sizce bu özellikler içerisinde önerebileceğiniz marka ve model nedir?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...:rendeer::rendeer::rendeer:

o fiyata temiz bir japon alman oldukça zor!! alsan bile alacağın makinanın bakımları oldukça pahalıya patlar sana..iyi düşünmek gerekir...

Dostum çetmen magazalarında vardı bir chopper...3,000-3500'e japon bulamassın...

Hatta çetmen magazaları reklam yapıyodu...Sen ona bak 250cc chopper 1990ytl diye...

su anda bende cin mali asya 19 a var ve basima acmadigi sorun kalmadi onn icin artik cin mali almak istemiorum bi taraftanda butce sIkIntisi var neyapcam bilmiyorum:pr::pr::pr:

o fiyatlara 250 cc japon dersen biraz yaşlanmış bişeyler alman gerekir ve biraz da bakım yaptırman lazım gene üstüne bir sürü masraf demektir. illa japon demezsen keewayin 250 lik süpershadowu veya regal raptorun 250 liklerini rahatça alabilirsin o paralara. yada biraz daha para ayarla ve apon al

Wallace Abi'min Dedigi Gibi Yaslı Kurt Japon Bulursun
Keeway Supershadow Iyi Motordur Macar Malıdır.

evet v motor bunlar hem 3000 3500 e alırsın ledow Bisan Lifan Keeway... Bunlar V motor çalışmaları FArklı.... Regal RAptor Sıralı 2 Silindirli... Bu da Güzel Ama bana Sorarsan V Den şaşma derim Çünkü Harika Derecede Uzun Yolu Kaldırıyor:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar