chopper almak istiyorum

Katılım
20 May 2006
Mesajlar
6
merhaba ben motorlardan anlamam ama... harley davidson motorlarına nerede görsem hayranlıkla seyrederdim. taki bu seneye kadar. gazete reklamlarında mondial reklamları çıkınca fiyatlarına bakıp neden benimde bir harleyim (bana göre :p )olmasın dedim ve araştırmaya başladım. bu tür modellere chopper dendiğini öğrendim ama cruiser ne demek hala anlayamadım.

neyse sadede geleyim ben bir motor almak istiyorum ama tabiki keseme göre olmak şartıyla chopper için komik olacak ama sadece 2,000-ytl param var :salut: başkada 1 kuruşum yok. scoter almakda istemiyorum çocuksu geliyor..:farao: sözün özü şudur arkadaşlar.

chopper modeli + kask + elbise =2,000 ytl
ankaradayım ve resimli önerilerinizi bekliyorum lütfen.....

saygı larımla aranıza hoşbuldum:cat:
 
Katılım
24 Ağu 2005
Mesajlar
929
Cruiser al sen hoca. Chopper zor türkiyede. Vergisi algısı uzun iş. Hem kime yaptırcaksın. Deli para gider, patenti ıvırı zıvırı. Cruiser al gec sen ? Tarzada uyar ?
 
Katılım
8 May 2006
Mesajlar
7
canawars ben nemesis rr... ben keeway SL150 kullanıcısıyım.Makinam henüz 510 kilometrede .Ve sürekli garajda duruyor.Tertemiz tekbir çizik yok. 500 bakımını yeni yaptırdım.satmayı düşünüyorum. msn adresimden bana ulaşabilirsin. [email protected]
 
Katılım
20 May 2006
Mesajlar
6
rEnE' Alıntı:
Cruiser al sen hoca. Chopper zor türkiyede. Vergisi algısı uzun iş. Hem kime yaptırcaksın. Deli para gider, patenti ıvırı zıvırı. Cruiser al gec sen ? Tarzada uyar ?
ben sakin yaşantısı olan bir kişiyim sanırım chopper benim tarzıma daha yakın. bu arada cruıser modelinin resmi yokmu nasıl birşey olduğunu hala bilmiyorum.
nemesis RR' Alıntı:
canawars ben nemesis rr... ben keeway SL150 kullanıcısıyım.Makinam henüz 510 kilometrede .Ve sürekli garajda duruyor.Tertemiz tekbir çizik yok. 500 bakımını yeni yaptırdım.satmayı düşünüyorum. msn adresimden bana ulaşabilirsin.

saol kardeş keeway sl 150 siyah olanını gördüm satılık bölümünden, senin m otorun resimleri varsa yayınlarsan sevinirim. msn ekledim seni.
 
Katılım
11 Nis 2006
Mesajlar
110
rEnE sennle dalga geçmiş.chopper ve cruiser arasındaki farkdan dolayı....
 
Katılım
20 May 2006
Mesajlar
6
aslında dengesiz olduğu avatarında belli .... ne yani bilmiyoruz diye bu aşağılama niye.... yeterki karakter naksanlığı olmasın kişide. nokta

aydınlattığın için saol iyiniyetli artniyet ;)
 
Katılım
24 Ağu 2005
Mesajlar
929
Bak bak laflara bak. Altta kaldım sanıyo şimdi, hönkürüyo çılgınca. hiç bi kırıcı cümle warmı yada aşağılayıcı o yazıda. karakter noksanıymış, bak bak laflara bak sen.
Eğitim şart diyorum.. Anladın sen..
 
Katılım
20 May 2006
Mesajlar
6
nedir bu şimdi eğitimciliğe mi başladın rene:farao:
düzgünce bir konu benim eğitimsizliğime dönüştü gibi. nedeni ne acaba.msndeyim ekledim seni gel orada konuşalım forumu kirletmeyelim gereksiz yazılarla...
 
Katılım
11 Eki 2005
Mesajlar
4,387
Sifir SuperLight al ama yine kredi lazim olur ikinci el Yamaha Virago 250 cc alabilirisin. Oda olur 2750 ytl filan bulunur.Baslangic icin 50 Ytl bir kask al dizlik filan zaten ucuz cok abartma.Yavas yavas tamamlarsin tum seti.O zaman kadar zaten uzun yol yapma motora alisirsin.Chooper istiyorsan cok fazla secenegin yok cunku insanlar biraz karistiriyor iki modeli alabilecegin Regal Raptor olabilir yada Virago.Cruiser istiyorsan Superlight en mantiklisi bence.
 
Katılım
24 Ağu 2005
Mesajlar
929
Msn ye niye ekliyosun hocam sen beni ?
Aksama msn ye girince öğrenicez artık ?
 
Katılım
27 Nis 2006
Mesajlar
6
cruiser : uzun yol ve asfalt makinasıdır. Şehir için kullanımı zor ama keyifli gösterişli ( aksesuarlı ) fakat fazla yakan ekonomik olmayan aletlerdir 600 cc üstü için kousuyorum.

chooper : bu tarz makınalar genelde el yapımı olur.fazla aksesuarlı deıldır ... dıkkat cekılecek tek yanı gıdonu , arka tekerleklerı ve elden vıteslı olmalarıdır ... bır chooperın normal yapım asaması yaklasık ( tek kısı ) 4 ay surmektedır. bunda cahıllık yoktur bılmemek normaldır.arastırmak en ıyısı 11 yıldır motor ustundeyım. bu tarz tartısmalar ve konusmalar motorcuların yada bızım lugatımıza uymaz.kendını ze ıyı bakın.ruzgar arkanızda olsun.


saygılar




deve yavas gıder,ama hep gıder


EN 500
kadıkoylü
 
Katılım
25 Şub 2006
Mesajlar
114
koca forum.modeller var, kıyaslamalar var, temel bilgiler var.yavaş yavaş oku ben 6 aydır okuyorum forumu hala bitiremedim.iki kişiye sorulmakla motor alınmaz.ne alacağına bu konuda yeterince bilgin olduktan sonra karar vereceksin zaten.kafanda belirlersin 5-6 marka,model sonra onlar gitgide azalır.
 
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
214
benim her gün kafam biraz daha karışıyor bende chopper düşünerek yola çıktım cruiser ı keşfettim sonra acemilik atmam için scoter önerenler oldu alamya gittim orda modial 250 görünce vaz geçtim scoterdan gene :pr: :pr: kafayı kıracağım yakında benimde bütçe kısıtlı yoksa ben biliyorum makinemi ama çok pahalı oda nerdeyse aynı bütceye sahibiz ben 2500-3000 arası çıkabiliyorum tabi 1500 üzerini borçlanarak ne kadar aşağı alırsam o kadar iyi bu arada kanuni seyhan 150 2. el arştırmaya başladım çok büyük bir makine değil rahat alışırım gibi geliyor yerli servis sıkıntısı yoktur diye düşünüyorum
 
Katılım
13 Nis 2006
Mesajlar
25
elimde tam istediğin gibi keeway superlight var.Fiyatta anlaşırız eminim.2006 model bakımları yetkili serviste yapıldı kazası çiziği hiç birşeyi yok.3 aylık motor 2.800 kilometrede ve garantili.herşeyi yatırıldı vergisi felan.sis farları eklendi.Elcikler var püsküllü.email adresim [email protected] cep 05384616561 - 05427163540 bakmanı öneririm.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst