Choopper & Cruiser

ARKADAŞLAR İLANLARA BAKMAKLA OLMUYOR BANA 250 cc CHOPPER-CRUİSER MAKİNA LAZIM SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MAKUL ÖLÇÜLERDE OLURSA CEVAP BEKLİYORUM.MARKA ÖNEMLİ DEĞİL.TEŞEKKÜRLER

benim düşüncem kimse ciddi düşünmüyor.sadece bakıp geçiliyor.ilan verenlerde öylesinemi veriyor bilmiyorum.mesaj yazdıklarımdanda cevap gelmiyor.forum bence ciddi arkadaşların laf olsun demeyenlerin olanlarını bilgilerini tecrübelerini paylaşmak isteyenlerin sorunları olanlara yardımcı olunan sevinçlerini paylaşanların yeridir yanlışsam yanlış deyin arkadaşlar.

Regal Raptor

0 makine Düşünürsen Regal Raptoru Tercih Et Bence Sitede arat üzerine 79 sf yorum var oku oku bitmez öle karar ver

ilanlara bakabilirsin, bu şekilde isteğini de belirtebilirsin.
ama her okuyan motorunu satıyor diye bişey yok.
böyle agresif davranman anlamsız.
bu konuyu okuyup da motorunu satmayı düşünen varsa ya da biyerde ilan gördüyse sana ulaşacaktır.
sanki hepimiz hergün satılık motor ilanlarına mı bakıyoruz, biz nerden bilelim?
bi de bize çatıyorsun.anlamıyorum bu şekildeki istekleri...

BJK

bütce ne kadar belki internette görmüşüzdür

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
satılık kısmındaki ilanlara mesaj yazamazsın.satılık kısmındaki ilanlarda bi cevap görememiş olman bundandır.:cat:

nasıl ulaşacağım ilan verenlere cevap yazazsam.lespaul kardeş yanlış anlamışsın ben satılık ilanı verip özel mesajlara bakmayanlara dedim.ilgisiz diye.herkese tşk ler.buraketli kardeş tavsiyenize ayrıca teşekkürler.

motosiklet fuarına kadar motor alma işini askıya aldım.teşekkürler .moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilirler sanırım.yer kaplamaması için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar