Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADAŞLAR İLANLARA BAKMAKLA OLMUYOR BANA 250 cc CHOPPER-CRUİSER MAKİNA LAZIM SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MAKUL ÖLÇÜLERDE OLURSA CEVAP BEKLİYORUM.MARKA ÖNEMLİ DEĞİL.TEŞEKKÜRLER
benim düşüncem kimse ciddi düşünmüyor.sadece bakıp geçiliyor.ilan verenlerde öylesinemi veriyor bilmiyorum.mesaj yazdıklarımdanda cevap gelmiyor.forum bence ciddi arkadaşların laf olsun demeyenlerin olanlarını bilgilerini tecrübelerini paylaşmak isteyenlerin sorunları olanlara yardımcı olunan sevinçlerini paylaşanların yeridir yanlışsam yanlış deyin arkadaşlar.
ilanlara bakabilirsin, bu şekilde isteğini de belirtebilirsin.
ama her okuyan motorunu satıyor diye bişey yok.
böyle agresif davranman anlamsız.
bu konuyu okuyup da motorunu satmayı düşünen varsa ya da biyerde ilan gördüyse sana ulaşacaktır.
sanki hepimiz hergün satılık motor ilanlarına mı bakıyoruz, biz nerden bilelim?
bi de bize çatıyorsun.anlamıyorum bu şekildeki istekleri...
nasıl ulaşacağım ilan verenlere cevap yazazsam.lespaul kardeş yanlış anlamışsın ben satılık ilanı verip özel mesajlara bakmayanlara dedim.ilgisiz diye.herkese tşk ler.buraketli kardeş tavsiyenize ayrıca teşekkürler.