Arkadaşlar özür dileyerek tekrar mesajıma eklanti yapıyorum. Fakat ben yorum yazdıktan sonra topikteki diğer önerileri okudum. Arkadaşımız belliki karar veremiyor bu motorlar hakkında bilgisi olmadığı için. motor tavsiyesi isteyen arkadaşlara 'Bence şunu al', 'senin yerinde olsam şunu alırdım', 'şu motor 30 beygir çok hızlı' gibi yüzeysel ve gereksiz tavsiyelerde bulunmayın. Bir kimseye fikir konusunda yardımcı olmak istiyorsanız biraz çaba sarfedin. Önerdiğiniz marka-modeli neden önerdiğinizi iyice belirtin. Eğer üşeniyor ya da bilmiyorsanız bırakın birşey yazmayın!!
Güzel öneri,katılıyorum.Şimdi müsadenle mantıklı bir yaklaşımla seni çürüteceğim,af buyur
Dostum hyosunglara alternatif olarak suzuki intruder demiş.İkisini de kullandım ve diyebilirim ki kalite olarak başabaşlar.İkisi de çok kaliteli ve büyük versiyonlarını aratmayan motorlar.Ancak suzuki 250 çok pahalı,arkadaşımız 2.el suzuki yi 5000-6000 YTL den aşağı alamayacak.Sorun değil güzel motor hak ediyor.Ama yarın bu motoru büyütmek isteyecek.Türkiye de de bu motorların değeri bilinmediği için kimse 250 cc motora 5 milyardan fazla para vermez; yani satarken zorlanacak,zarar edecek belki de.
YAWKX dostum 250 lik alacaksan 4000 den fazla verme.Denizli de siteden çok değerli arkadaşlarımız var.Onlara da danışarak piyasayı kontrol et.Beğendiğin 250 lik motoru götür usta da temiz olduğuna ok verirse al.Uygun düşürebilirsen hyosung gv 250,ya da regal raptor lara bak.Bulabilirsen Hyosung çok güçlüdür 250lik suzuki yamaha honda ları sollar,hem de büyük olduğu için uzun boyluysan daha rahat edersin.Regal raptor,keeway ve diğer çinliler de birkaç beygir daha güçsüz ama iyi motorlardır işini görürler.Memnun kalmazsan da minimum zararla satarsın güzel bir 600 lük alırsın.
Ne karar verirsen ver,güle güle kullan,şimdiden hayırlı olsun.
Ne alacaksan gönlüne göre olsun