chooper hakkında bilgi

safak haklısın ama regaller gerçekten ufak tefek motorlar normal 250 likten çok daha hafiftir.(boyut olarak çok fark var)ben mct ye benzin yetiştiremiyordum,sanırım sürekli bu kadar yol için cruiser biraz lüks kaçıyor.tabii zevk alarak binmedikten sonra da motora binmenin bir anlamı yok.valla bol param olursa bende ilerde bir dragstar alırım herhalde.benzincilerle de kanka oluruz.

arkadaşlar tşkler yardımlarınız için,ama gözüm ve gönlüm regal 150liklere bayağa kaydı,bisanlarda güzel duruyor..bütçeme de uygun bu aletler.. mct yi eledim.. içimde resmen choopper ateşi yanıyor... keeway,regal,bisan bu üçünden birini seçeceğim sanırım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

6yıldır bindiğim scooterımı satıp bir choopper sahibi olmak güzel bir duygu olacak sanırım,gerçi o scooter da çok kahrımızı çekmişti. bu zamana kadar kendinden tek bir arıza göstermedi,kaza dışında hiçbir sorun çıkarmadı. ramzey olmasına rağmen memnun kaldım.. yakın çevresinde satılık olanlar yada önereceği motor olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.. teşekkürler ilginize

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59452229/detay
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler..keewaylerin fiyatı bana biraz daha uygun maksimumum 2600 TL bütçe ayırdım çünkü.. birde alacağım motorun direksiyonunu paylaştığım ilandaki gibi yüksek yapmam için tahmini ne kadar para harcarım?bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar