chkaralama tanıtım

selam arkadaşlar ben gireli bir hafta oldu ama daha önce kendimi hiç tanıtmadım
ilk motorumu 98 de aldım mz 301 süpersport modeli idi .. daha sonra honda 125 ve ramzey aldım ..ama ramzeyden hiç memnun kalmadım.... şimdi zealsun 150 almayı düşünüyorum yani 98 den beri motorla bir ğeçmiş mevcut...bu arada her çin malı kötümüdür?? yani zealsun almayım mı??

:rendeer: Hoşgeldin arkadaşım
iyi kötü yoktur parası olan iyi bir makine alır parası olmıyanda çin alır
bence parası çok olan kimse çin almaz
ama çin min motor zevkini yaşatıyor ya ona bakmalı.

bir çin malı kullancısı olarak derim ki.
fazla para vermeyiniz. öğrenmek için ya da yeni başlayanlar için ucuz modelleri uygundur yakıt parça yönünden.
bazıları çok çabuk bozuluyor parçaları çok.

zealsun ve zongshen daha kaliteli sağlam ama parçaları yok :mrgreen: en azından bu sene... bence parçasını servisini iyi araştır.

dostum hoşgeldin :rendeer: bu arada unutmayalım dünyada en çok motor satılan ve en çok motora binilen ülke çin dir

MUSTURAKİ' Alıntı:
dostum hoşgeldin :rendeer: bu arada unutmayalım dünyada en çok motor satılan ve en çok motora binilen ülke çin dir

büyük ihtimalle nüfustan kaynaklanıyodur:p

kardeşim hoşgeldin,parana göre alıcaksın cebin neyi uygun görüyorsa sitenin % 80 i çine biniyor sende bin ne olurki:rendeer:

melbur motorunu zealsun olduğunu yazmışsın biraz anlatsana memnun mu8usun titreşim varmı

hbgp' Alıntı:
büyük ihtimalle nüfustan kaynaklanıyodur:p
Hoşgeldin arkadaşım
Motosikletin yaygınlaşmasının nedeni nüfusun kalabalık olmasından dolayı büyük şehirlerde trafik sıkıntısı doğuyormuş o nedenle destek veriyorlarmış halka ve firmalara devlet politikası yani o şekilde okumuştum keşke bizim ülkemizdede böyle olsa köstek politikaları gördük hep bu konuda...

Hoşgeldin Arkadaşım. Parana göre takıl. 2 teker zevki tektir. Çan Çin ayrımı yapmaz. Binelim güzelleşelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar