Selam, tüm yorumları okudum kimse yakıt tüketiminden bahsetmemiş:silent:
Güzel abim bu araç şehir içi dur kalk trafikte otomatik vitesle 12 yakar, 15 litreyi görür (100kmde). Bence bu bilmen gereken bilgilerin başında gelir. İkinci olarak Captiva; Tiguan, Qashqai, Kuga ile aynı sınıfta yer almaz. Bu sayılan diğer araçlar çok daha dardır. 6. 7. sıra koltuklar çocuk için iyidir ancak çocuğu koltuk olmadan da bagajda taşıyabilirsiniz (yılların Kartal bagajı yolcusu olarak tecrübemi konuşturdum
Eğer almak istediğiniz araç SUV ise mete_han'ın dediği gibi Koreliler bu konuda daha iyi bir fiyat/performans verebiliyorlar. Ancak güzel aracım olsun babalar gibi bineyim derseniz Peugeot'yu hiç sevmeyen biri olarak 508'bir bakın derim. Hatta demem yalvarırım, ayaklarınıza kapanırım "abi chevrolet captiva alıp da kendine acımıyosan çoluğuna çocuğuna acı" falan derim biraz da samimi olsak. Ama henüz değiliz ve o yüzden sizli bizli felan konuşuyoruz. Peugeot'da bir de 3008 gibi bir araç var. İlk geldiğimde nefret ettiğim ancak çocuklu aileler ve ülkemiz şartlarında ne kadar güzel olduğunu sonradan gördüğüm bişey bu. Çok konuştum, burda ara vereyim soracak sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Kararınız ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun temennilerim ile.
Güzel abim bu araç şehir içi dur kalk trafikte otomatik vitesle 12 yakar, 15 litreyi görür (100kmde). Bence bu bilmen gereken bilgilerin başında gelir. İkinci olarak Captiva; Tiguan, Qashqai, Kuga ile aynı sınıfta yer almaz. Bu sayılan diğer araçlar çok daha dardır. 6. 7. sıra koltuklar çocuk için iyidir ancak çocuğu koltuk olmadan da bagajda taşıyabilirsiniz (yılların Kartal bagajı yolcusu olarak tecrübemi konuşturdum