Chaos Riders Chopper Grubu - Tanışma

Eğer chopper almıyacaksan cbr 125r ile aşağı konudaki ekürilere dahil olabilirsin gezi vs için

Yani ben illede kulüp olsun demiyorum şey gibi hani sevgi bi kanım ısındı gruba her grubada öyle kanım ısınmaz ne biliyim neyse artık diğer kulüplere bakıcaz öneri için teşekkürler :)

@Tony ; grubumuza üye olmak için chopper gerekli, genel sürüş etkinliklerimizden bazılarında CC ve güç oranları dengede olduğu sürece motor tipi sınırımız yok, ki bu şekilde bizimle sürenler oldu daha önce. Dilediğin zaman Cuma toplantılarımıza katılım yapabilirsin, hatta dilersen yarın gelip tanışıp bu konudaki deneyimlerimizi de dinleyebilirsin. Genele açık bir etkinlikte de bizimle sürebilirsin. Bu konudaki duyurularda motor tipi ayrımı olup olmadığını önceden yazıyoruz...

@YouSuffer ; manifestomuz dahilindeki vizyonumuza ters olmadığı sürece tüm motosiklet grupları dostumuzdur. Ancak, Chaos tanışma başlığında farklı bir grubun reklamını yapmanızı doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum...

Son düzenleme:
@Tony ; grubumuza üye olmak için chopper gerekli, genel sürüş etkinliklerimizden bazılarında CC ve güç oranları dengede olduğu sürece motor tipi sınırımız yok, ki bu şekilde bizimle sürenler oldu daha önce. Dilediğin zaman Cuma toplantılarımıza katılım yapabilirsin, hatta dilersen yarın gelip tanışıp bu konudaki deneyimlerimizi de dinleyebilirsin. Genele açık bir etkinlikte de bizimle sürebilirsin. Bu konudaki duyurularda motor tipi ayrımı olup olmadığını önceden yazıyoruz...

@YouSuffer ; manifestomuz dahilindeki vizyonumuza ters olmadığı sürece tüm motosiklet grupları dostumuzdur. Ancak, Chaos tanışma başlığında farklı bir grubun reklamını yapmanızı doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum...

Anlıyorum sağlık olsun o yeleğin içinde olup sohbet muhabbet etmek ayrı birşey bir toplulukta olduğunu hissetmek ve o topluluğu sevmen olay inşallah ilerde chopper alırsam artık öyle katılırım ama bu biraz zaman alır her neyse başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun

@Tony ; teşekkür ederiz, umarım en kısa sürede amaçladığın motorları alıp keyifle sürersin. Sürüş ve motor mekaniği konusunda dilediğin zaman yazabilirsin, keyifle cevaplarız bilgimiz dahilinde. Yakında internet sayfamız da aktif olacak oradan da e posta göndermen mümkün.

www.chaosriderstr.com
İ[email protected]

Son düzenleme:

reklamlık bişey göremedim ben arkadaş gezmek istiyormuş bende dahil oldugum toplulugu söyledim link vs de atmadım ki, büyütmeyin bence bu kadar sonuçta forum burası ve benimde genel amacım bilgi almak ve yardımcı olmak

Büyütmüyorum, yalnızca rica ediyorum ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

Tulpar'dan dostlarla ...

pbEOVS1Jj

16 Ekim, Cuma toplantımızdan ...
Motorlarıyla katılan, motoru tamirde olup artçı olarak ve motoru olmayıp bizlerle sohbet için şehir içi ve şehir dışından gelen, tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

12140625_1675547192725462_6621225369087745148_n.jpg
12049147_1675547216058793_7526041259751339210_n.jpg
12108265_1675547252725456_5599499628521106815_n.jpg
12140801_1675547479392100_3197226487548736380_n.jpg

Eyvallah, tekrar görüşmek isteriz. Gezi etkinlikleriniz için de takipteyim.

Yarın akşam izmir'de bir iş gezisinden ötürü bulunan kurucu üyelerimizden burak arkadaşımız ,tanışmak için bir buluşma ayarlamak istiyor.İzmir'de bulunan ve grubumuzu tanımak isteyen arkadaşlarımız burdan ve facebook sayfamızdan irtibat kurabilirler.

NOT:İstanbul'daki cuma toplantımız aynı saat ve mekanda gerçekleştirilecekdir.Havaların kötü olması dolayısıyla illaki motorunuzla gelmeniz gerekmiyor,burada maksat birbirimizi tanımak ve kendimizi doğru bir şekilde ifade edip muhabette bulunmak.Kapımız bütün chopper severlere açıktır.

Son düzenleme:
22 Ekim buluşmamızı, Moda Çay Bahçesinin kapalı olması nedeniyle, önce Lavazza Cafede, ve Mazgal Cafe'de gerçekleştirdik. Arada da, Belfast'a uğrayıp mekan işletmecisi arkadaşımız için süpriz bir doğumgünü pastası kestik. Gelecekte sağlam bir "choppercı" olacağına inandığımız genç arkadaşımız Burak da bizlerleydi. Yağmur, fırtına, soğuğa rağmen bir ‪#‎Chaos‬ buluşması daha keyifli ‪#‎chopper‬ muhabbetiyle sona erdi

10552391_1677348859211962_2627720340816161077_n.jpg

12037965_1677348872545294_6690264904621238533_n.jpg

Yeni toplantı ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle..

Selamlar Bursada yaşıyorum chopper sevdam var suan universite hazirlaniyorum yazin tanışmak isterim sizinle

Türk chopper sitesine girip kopyala yapıştır olmuş sanki tüzüğünüz yelekler yama yerleri bile aynı

tekeriniz düz bassınn

@mterayes26 ; farklı olalım diye yamaları pantolona dikecek , yelek yerine palto giyecek halimiz yoktu :)

Sizin de tekeriniz düz bassın ...

Türk chopper sitesine girip kopyala yapıştır olmuş sanki tüzüğünüz yelekler yama yerleri bile aynı

tekeriniz düz bassınn

Öncelikle diğer hiçbir chopper grubundan esinlenip yada yardım alıp bir oluşum yapmadık bu güne değin,bir kere bunu kesinlikle açığa kavuşturmak gereklidir.Chopper gruplarının ortak özellikleri vardır,bu kaçınılmaz bir durumdur ama bende size şöyle sorayım,hangi chopper grubunda yelek üzerinde kan grubu yazar yada ekipmana önem verir? Chopper makineniz olduğunu görüyüroum ama chopper grupları ile alakalı bilgi edinme tarafınız zayıf kalmış.Bu konuda sizi eleştiremem ancak diğer mesajlarımda söylediğim üzere bizi tanımadan,ortamımızı görmeden ve fikirlerimizi yüzyüze konuşup anlamadan peşin yargıya varıp "onu bunu takilit etmişsiniz" gibisinden yorumlar yazmak bir noktada haksızlık oluyor.

Bizi ,çok açık ve net olarak söylüyorum toplantılarımıza katılan arkadaşlarımıza sorarak da bilgi alabilirsiniz,o noktadada çok şeffaf bir grup olduğumuz ortadadır.

NOT:Bugün İstanbul ,Kadıköy suadiye'de başlayacak olan geleneklsel 29 ekim cumhuriyet bayramı motosiklet kortejine tüm arkadaşlarımızı davet ediyor ve yanımızda görmek istiyoruz.Gerekli bilgiler Facebook sayfamızdan paylaşılmıştır.

Bu vesile ile herkesin Cumhuriyet bayramını kutlarım.

12191394_1678881869058661_1970097655421938702_n.jpg

Haftalık Cuma Toplantımız İçin Davet

Bu haftaki toplantımızı Maltepe sahilde bulunan Şelale Kafede yapacağız.Toplantımıza bizi tanımak ve paylaşımda bulunmak isteyen bütün chopper sever arkadaşlarımız davetlidir.

https://goo.gl/maps/CxbXPpVKsKD2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar