Champion Helmets'ten alışveriş yaparken vergilendirme

İlk kaskımı alacağım ve agv k1s i beğendim. Champion Helmetste sepete ekleyince kargo ve vergi adı altına 1700 lira gibi bi para ekleniyor ama yine de piyasaya göre daha ucuza denk geliyor. İnternette önceden yazılmış gümrükte bir daha ücret çıktığına dair yorumlar okudum. Güncel bu siteden alışveriş yapan varsa sepette çıkan ekstra ödeme harici bi ödeme çıkar mı bilgilendirebilir misiniz ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bireysel ithalatta kargo dahil sınır 30 Euro diye biliyorum, yani 1200 küsür TL. Siz 1700 TL'lik bir ürün almaya kalktığınızda kuvvetle muhtemel ürünü çekemeyeceksiniz. Yine de konu hakkında benden daha bilgililer yorum yazarsa faydalı olur hepimiz için.

Bireysel ithalatta kargo dahil sınır 30 Euro diye biliyorum, yani 1200 küsür TL. Siz 1700 TL'lik bir ürün almaya kalktığınızda kuvvetle muhtemel ürünü çekemeyeceksiniz. Yine de konu hakkında benden daha bilgililer yorum yazarsa faydalı olur hepimiz için.
Ben de öyle biliyordum ama site Türkiye'ye gönderileceğini bilerek konuma göre kargo ve vergi diye de ücret ekleyip bi fiyat çıkarıyor sepette ve aklımı karıştırdı.

alacağın öte berinin fiyatı kargo dahil €30'u geçiyorsa hiç yeltenme; sitede ne yazdıklarının bi önemi yok. kaska ödediğinin 10-15 katı vergi çıkarırlar.

dönemsel indirimli fiyatlara da güvenme çünkü fiyat kontrol yaparken satın alım tarihindeki değil gümrüğe geldiği günkü satış fiyatını baz alıyorlar.

İlk kaskımı alacağım ve agv k1s i beğendim. Champion Helmetste sepete ekleyince kargo ve vergi adı altına 1700 lira gibi bi para ekleniyor ama yine de piyasaya göre daha ucuza denk geliyor. İnternette önceden yazılmış gümrükte bir daha ücret çıktığına dair yorumlar okudum. Güncel bu siteden alışveriş yapan varsa sepette çıkan ekstra ödeme harici bi ödeme çıkar mı bilgilendirebilir misiniz ?
Yine de gümrük vergisi cıkar o sadece AliExpress için geçerli diye biliyorum tüm vergilerini birlikte ödemek. AGV K5S'ten başlar diye düşünüyorum K1S'e 12bin TL verip termoplastik kask alıcagına Scorpion kasklarına bakabilirsin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yurt dışından 30 euro üstü ürün getirmek yasak değil sanırım ama şöyle bir cezası var getirdiğin ürün ticari olan sınıflanır büyük ihtimal ürünün değeri kadar veya daha fazla vergi ödersin

Motosikleti
Honda Forza
30 euro üstü gümrüğe takılır. Gümrük müşaviri tutup gümrükten çekmeniz gerekir ve çok daha pahalıya mal olur bir sürü de uğraşırsınız.

Ayrıca k1s de güneş gözlüğü ve pin lock yok bildiğim kadarıyla. K3 tavsiye ederim.

Son olarak mat olanı da seçmeyin çok kolay çizikler oluşuyor. Daha 3-4 saat önce mat K1 alan arkadaş 'keşke satıcıyı dinleyip mat almasaydım çizildi hemen' diye hayıflanıyordu.

Yine de gümrük vergisi cıkar o sadece AliExpress için geçerli diye biliyorum tüm vergilerini birlikte ödemek. AGV K5S'ten başlar diye düşünüyorum K1S'e 12bin TL verip termoplastik kask alıcagına Scorpion kasklarına bakabilirsin.
Sağ olun Scorpion Exo 391 ve 491 arasındaki farklar nedir ve önerir misiniz bu fiyat bandında ?

Sağ olun Scorpion Exo 391 ve 491 arasındaki farklar nedir ve önerir misiniz bu fiyat bandında ?
391 491 Linkte ki ürünün altında özellikleri yazıyor iki kaskta polikarbon . 491'de yeni kullanılmaya başlayan EPS kabuk sistemine sahip olan güzel bir kabuk tasarımına sahip kask 391'de böyle bir kabuk sistemi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar