Apache'nin 150 cc modelinin geleceği belirsiz. RTR 160 gelince satışı durabilir. Bence YBR 125'i de düşün. CBF 150'lerde duyduğuma göre ön far, boya kalitesi, zincir, (kısmen) devir saatinin olmaması, ağırlık merkezinin arkaya daha yakın olması ve hız göstergesinin ibresinin titremesi gibi olumsuzluklar varmış.
atıyosun ........................
5500 km deyim yularıda yazılan ların hiç birini yaşamadım ,
Honda yı sallama bir hint markası ile karşılaştıran zihniyete de bir şey diyemiyorum .
yamaha ybr 125 cc ile karşılaştır da anlayalım .
CBF 150'nin diğer Honda modelleri gibi kaliteli olmadığını düşünüyorum. Ayrıca yazdıklarımın tamamını cbf150.net forumunda okudum. Hepsini de kullananlar yazmıştı....
YBR 125 kendini kanıtlamış bir motor, topiğinde verilen bir linki de ekleyeyim. 47 ülke, 150.000 kilometre. Referans olur belki...
http://www.tavooo.com/photos.php?lang=eng
Apache'nin 150 cc modelinin geleceği belirsiz. RTR 160 gelince satışı durabilir. Bence YBR 125'i de düşün. CBF 150'lerde duyduğuma göre ön far, boya kalitesi, zincir, (kısmen) devir saatinin olmaması, ağırlık merkezinin arkaya daha yakın olması ve hız göstergesinin ibresinin titremesi gibi olumsuzluklar varmış.
atıyosun ........................
5500 km deyim yularıda yazılan ların hiç birini yaşamadım ,
Honda yı sallama bir hint markası ile karşılaştıran zihniyete de bir şey diyemiyorum .
Doğru kulaktan dolma bilgilerdi benimki. Adresini de verdim zaten, belki biliyorsunuzdur siteyi de, kullanan arkadaşlar motorun beğenmedikleri yönlerini yazmışlar, herhalde onlarda yalan yanlış yazacak değiller. Ayrıca şunu belirteyim marka fanatikliği yapmak değildi amacım, sadece aklımda bu motorla ilgili soru işaretleri vardı onları yazdım. Aslında yazdıklarım tam da sorun sayılmaz eksiklik demek daha doğru. Mesela ön far, emin değilim ama motorun devrine bağlı olarak gücü değişiyormuş. :silent: Zincirle ilgili O-Ring değilmiş. Boyanın kalitesiz olduğu söyleniyor belli bir süre sonra dökülüyormuş (yeni partilerde olduğu söyleniyor) :silent: İbre ile ilgili de düşük hızlarda titreme yapıyormuş. Size de sormak isterim aslında doğru mudur bunlar?
CBF 150 kalıplı bir motor. İki kişi rahat yolculuk yapabilir. Az da yakıyor galiba 100 km de 2 lt civarı birşey olması lazım. Vibrasyonda 0'a yakın olduğu söyleniyor. Ama boya dökülmesi, ibre titremesi ( eğer gerçekse ) vs. Honda gibi bir markaya yakışmaz doğrusu...
bak boya dökülmesini senden duyuyorum ibre titremesi doğru far aydınlatması dinamoya bağlı olduğu için gaz verince ışık artıyor ama bu ağırlık arkadaymış bilmem ne bunlar tamamen kullanıcının yorumuna kalmış bişey bak benim motor4300km de motorumu ybr kullanıcısı aldı biraz gezindi ve arada konfor farkının olduğunu söyledi ben ybr kullanmadığım için onun hakkında bi yorum yapamam sende kullanmadığın bi motor hakkında yorum yapmassan iyi olur b:cat:
bak boya dökülmesini senden duyuyorum ibre titremesi doğru far aydınlatması dinamoya bağlı olduğu için gaz verince ışık artıyor ama bu ağırlık arkadaymış bilmem ne bunlar tamamen kullanıcının yorumuna kalmış bişey bak benim motor4300km de motorumu ybr kullanıcısı aldı biraz gezindi ve arada konfor farkının olduğunu söyledi ben ybr kullanmadığım için onun hakkında bi yorum yapamam sende kullanmadığın bi motor hakkında yorum yapmassan iyi olur b:cat:
Önemli değil. :silent: