cg yağ tıpası yardım lazım

Katılım
2 Tem 2020
Mesajlar
30
Merhabalar ben 2.el kuba çita aldım ve önceki sahibi yağını değiştirmiş ama pul takmadan zorlayarak takmış dişleri yemiş bende yeni diş açacağım ama elimde kumpas olmadığı için vidası kaç mm bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürlerr
 
Katılım
31 Eki 2019
Mesajlar
313
Ben de yağ değiştirirken plastik çubuğunun dişlerini yedim. Ama taktım bi şekilde şimdilik sıkıntı yok. Eğer 1mm falan değilse metre - mezura vs. ile ölçebilirsin. Telefonla fotoğrafını çekip bilgisayarda zoom yaparak gayet ölçülüyor, telefonunun kamerası kaliteliyse. Yağ tıpası derken üsteki kapağı diyorsun sanırım, denemekten zarar gelmez fikir olarak verdim. mezuradan 1cm'lik parça kes fotoğrafını kes bilgisayarda karşılaştır.
 
Katılım
11 Şub 2019
Mesajlar
86
Tapayı alıp bi tornacıya götürürsrniz adam diş tarağı ile rahatca ölçer size söyler diş ölçülerini
 
Katılım
20 Eyl 2018
Mesajlar
1,095
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Tornacıya götürün bence direk hiç uğraşmadan. Bende de aynı problem çıkmıştı. Tornacı yatırdı mototru altından ayarladı tertemiz oldu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Üst