cg gaz yeme sorunu

motorum 2-3 hafta yattı veçalıştırmak istedim 4-5 marşta aldı hemen. Neyse konuya gireyim belli bir devirden sonra aynı ağaç kesme motoru gibi ses çıkıyor (pa pa pa pa) atıyorum 1 viteste orta devirde giderken oluyor 2-3 atıyorum hızlanıyorum sorun yok ama biraz daha hızlanınca gaz kesip veriyor çok daha seri şekilde ve o sesi çikartıyor.
buji çıkartıp temizledim zımpara attım dha iyi ateşleme yaptı
hava filitresi yok
150cc motor 150cc karbraör var
benzini komple boşaltıp baktım az su varmış 5-6 damla yatıığı zamanda yağmur yağmıştı
akü kablosundna oalabilir diye düşünüyorum ama emin değilim sağlam kablo taktım kendim çıkacak gibi değildi yani elektirikten anlarım
arkadaşa dedim neden olabilir diye 50-60 dk çalıştır dedi rolantide düzelir ama fıs bişey olmadı

Karbüratörün en alt kısmında bir vida göreceksin. Onu az gevşet. Takriben yarım çay bardağı benzin içindeki suyla beraber boşa aksın.
Sorunun kalmayacak.

reis ordan boşalttım zaten benzini dha iyi olur diye

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Karbüratörün en alt kısmında bir vida göreceksin. Onu az gevşet. Takriben yarım çay bardağı benzin içindeki suyla beraber boşa aksın.
Sorunun kalmayacak.

hem tahliye vidasından yaptım hemde musluktan

Benzin filtresi kullanıyomusun ?
Karbüratörü temizletmen gerekiyordur belkide.

kendi cg motorum da egzoz patlaması tek bir şekilde oluyor: gaz açık giderken birden gazı kapatıp kompresyon'a bindirince. Gaz kesme olayı içinde karbüratörünü bir temizle sonrasında benzin musluğu ve hortumunu kontrol et. Ben benzin taşıyor diye depo kapağını poşetle kapatmıştım hava almadığı için gaz kesme problemi yapmıştı. Bir de musluğu yedek ile normal arasında oyna biraz etki edebilir. Umarım bir fikir edinirsin.

Benzin filtresi kullanıyomusun ?
Karbüratörü temizletmen gerekiyordur belkide.

filitre var ve çıkartıp temizledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

kendi cg motorum da egzoz patlaması tek bir şekilde oluyor: gaz açık giderken birden gazı kapatıp kompresyon'a bindirince. Gaz kesme olayı içinde karbüratörünü bir temizle sonrasında benzin musluğu ve hortumunu kontrol et. Ben benzin taşıyor diye depo kapağını poşetle kapatmıştım hava almadığı için gaz kesme problemi yapmıştı. Bir de musluğu yedek ile normal arasında oyna biraz etki edebilir. Umarım bir fikir edinirsin.

egzoz patlatmıyor sadece daha tok bir ses çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar