CG dereceli eksantrik hakkında bir kaç sorum olacak

jegejgv.jpeg

lqo28mq.jpeg
luldstp.jpeg

Herkese Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacak resimde görüldüğü üzere

1- benim dereceli eksantrik bademinde işaretlediğim türde bi kaç hasar var ama sadece o yüzde küçük kırık 1 2 tane birazda göçük var bu sıkıntı yaratırmı motora taktığımda

2- bademi dişliye takarken çok zorlanıyorum halen takamadım 2 resimde görüldüğü gibi bu şekilde boşluk var usta arkasından vurdu biraz takılmadı tornacıda press le takılacak dedi vurduğı içinde birince resimdeki gibi hasarlar oluştu

3- sizde ne yapmam gerek o hasar almış yerden sıkıntı yaratır mı badem değişmem gereklimi ve badem dişliye bu kadar zor takılması normal mi ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum cevaplarınızı bekliyorum yarın ona göre tornacıya yada eksantriği geri verneye gideceğim

Motosikleti
Ns200 15"
Yüzeysel hasarlar hem problem olabilir hemde olmayabilir, eğer darbe verilirken mile zarar verdiyse ve eğrilik oluşturduysa çalışmada ses yapabilir. Bademi dişliye takarken zorlanmanız normal eğer gevşek geçerse badem dişliden bağımsız kalacaktır, bademi dişliye rahat takabilmek için dişliyi ocakta ısıtın ve bademide buzlukta geceden sabaha bırakın, takacağınız zaman dişliyi ocakta ısıtın ve bademi oturtun. Sıcakta metal genişler soğukta ise daralır.

Güzel kardeşim o eksantrik tam yerine oturmamış tornacıyı felan geç sen o para kazanmak için sana presle takılması lazım demiş eksantiriki komple saracak şekilde bir bezle ört plastik çekiç le 2 tane vur yerine oturur hemde o eksantiriki oturuttuğunda arkasında bir sekmanı olmadı lazım resimlerde sekman yok depraj baskısını tutan sekmanın aynısı alıp tak motora bu şekilfe takamazsın zaten taksanda pimini kırarsın sekmanda yok arkasında mmlik bir kayma olursa subap kesebilir motor o zmn çok büyük sıkıntılar yaşarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar