CG 125 Ön arka Dişli Değişimi yardımcı olurmusunuz??

Motorum daha hız gitmesi icin dişlileri değiştircem motorum acık değil 6000 km de daha şuan ön 16 arka 38 kullanıyorum önü 17 arkayı 32 yapmayı düşünyorum lütfen yardımcı olun yada sizin önerileriniz varmı ??

motorun torku %25 azalır,
beşinci vitesde üst devirlere cıkamayabilir

bir dişli buyutunce gerek olmaz, tabi zincirin cok kısa değilse. sadece tekeri az öne alırsın

teker zaten önde baya bi 17 takınca kurtarmıyor onun için zincir eklencek galiba

Motor yerinden zor oynar. 4 le rahat çıktığın rapayı 2 yle zorlanarak çıkarsın. Düzde asla 5 ci vitesi göremezsin. Motoru oynamadan sadece ön dişliyi tek diş büytebilirsin. O dediklerini yaparsan sadece rampa aşa işini görür.

arkadaş sen kafana esenı yapacaksın madem neden millete soruyorsun.bişey biliyorlarda konusuyorlar.sen önü bir diş büyüt hele.motorunu bir ölç bir tart ne tepkı veriyor.ondan sonra başka değişikliklere gidersin...anlüyünmü

orh

motorun torku %25 azalır,
beşinci vitesde üst devirlere cıkamayabilir

Aynen ben tvs de deneyim dedim sadece ön dişliyi büyüttüm yarım saat dayanabildim hemen orjinalini taktım hız farkı oluyo ama son viteste devir arttıramıyorsun kalıyo bayır aşağıda gider anca 10 km hız için değmez derim

CG senin hangi tip,marka bilmiyorum ama ben honda CG titan kullandım 11 yıl. 96 modeldi, ön dişli 15, arka dişli 40 dişliydi orjinali. Ben ön dişliyi 16 yapmıştım. 1.5 yılda titan es kullandım. Orjinali ön 14 dişli, arka 44 dişliydi. Arkayı 42 ye düşürüp önü 15 e çıkardım,fazla geldi, 5 vites Düzde yemiyordu. Hatta rampa aşa bile yemiyordu. Ön dişliyi orjinaline 14 e indirdim. Ozaman iyi gaz yiyordu. Orjinali ne ise ya ön dişliyi 1 diş büyüt,yada arka dişliyi 2 dişli ufalt. Tavsiyem bu.

Hazır dişli konusu açılmışken sorayım bende arkaya 50 diş civarı bir dişli arıyorum hazır satılan varmı yada tornacıda yptırmak mı gerekir? Tornacılar dişli yaparmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar