CFMOTO 450MT Boy – Sele Yüksekliği ve Fiyatlar Hakkında Tavsiye İhtiyacı

Selamlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar.

CFMoto 450MT almayı düşünüyorum ama birkaç konuda tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.

1) Boy – Sele Yüksekliği Meselesi

Benim boyum 1.70. 450MT’nin fabrika sele yüksekliği 840 mm fakat seleyi 800 mm’ye kadar düşürebiliyoruz diye biliyorum.
Boyu benim civarında olan arkadaşlar varsa, 800 mm sele yüksekliğiyle ayağınız rahat yere basıyor mu?
Motor dururken denge problemi oluyor mu?
Yani genel olarak 1.70 boy için bu motor uygun mudur? Bunu merak ediyorum.

2) Fiyatlar Karışık – Eski Fiyattan Alınabiliyor mu?

CFMoto’nun 1 Aralık fiyat güncellemesinden sonra ilanları takip ediyorum. Sahibinden’de bazı satıcılar hemen yeni fiyat olan 436.000 TL civarına çekmiş.
Ama bazı ilanlar hâlâ eski fiyatından duruyor.

Bu eski fiyatlı ilanları gerçekten o fiyata satıyorlar mı?
Arasak “fiyat güncel değil” deme ihtimalleri var mı?
Şu an almak için doğru zaman mı, yoksa biraz beklemek daha mı mantıklı olur?

Motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama hem sele yüksekliği hem de fiyat konusunda emin olmadan hareket etmek istemiyorum.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız belasız sürüşler.

Selamlar arkadaşlar, herkese iyi forumlar.

CFMoto 450MT almayı düşünüyorum ama birkaç konuda tecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.

1) Boy – Sele Yüksekliği Meselesi

Benim boyum 1.70. 450MT’nin fabrika sele yüksekliği 840 mm fakat seleyi 800 mm’ye kadar düşürebiliyoruz diye biliyorum.
Boyu benim civarında olan arkadaşlar varsa, 800 mm sele yüksekliğiyle ayağınız rahat yere basıyor mu?
Motor dururken denge problemi oluyor mu?
Yani genel olarak 1.70 boy için bu motor uygun mudur? Bunu merak ediyorum.

2) Fiyatlar Karışık – Eski Fiyattan Alınabiliyor mu?

CFMoto’nun 1 Aralık fiyat güncellemesinden sonra ilanları takip ediyorum. Sahibinden’de bazı satıcılar hemen yeni fiyat olan 436.000 TL civarına çekmiş.
Ama bazı ilanlar hâlâ eski fiyatından duruyor.

Bu eski fiyatlı ilanları gerçekten o fiyata satıyorlar mı?
Arasak “fiyat güncel değil” deme ihtimalleri var mı?
Şu an almak için doğru zaman mı, yoksa biraz beklemek daha mı mantıklı olur?

Motoru almayı ciddi ciddi düşünüyorum ama hem sele yüksekliği hem de fiyat konusunda emin olmadan hareket etmek istemiyorum.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız belasız sürüşler.
Sahibindende ki ilanlarda 0 satan yerler bazen fiyatlarını güncellemeyi unutabiliyor arayıp sormak en iyisi. CBR125R'ımın sele yüksekliği 795mm , ehliyette kullandığım RTR200'ün sele yüksekliği 800mm ama CBR125R'ın selesi diz koyulan yerlere göre vs. daraldığı için motosiklet benim için bisiklet gibiydi ama RTR200'de ittirirken çok azda olsa zorlanıyordum ondan dolayı 800mm'de rahat yere basabilirsin diyemeyiz deneyip görmek en iyisi ama 800mm ye düşürülmüş 450MT nasıl bulacaksın orası ayrı muamma. Sorunun cevabına düz gelirsek boyum 1.78 80 arası bir şey ve 800mm sele uzunluğuna sahip RTR200'ü neredeyse rahatlıkla kullanabiliyordum ama buna amörtisör uzunluğu vs. gibi şeylerde eklenince bilemiyorum deneyip görmek daha iyi olur gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar