CFMOTO 150NK modeli ile Naked segmentini genişletiyor

Çinli üretici tek silindirli 150NK modeli, çift silindirli 400 cc modelinden sonra tanıtılan ilk Naked model oldu.

Hızla büyüyen Çinli markanın bölgesel distubitörüne göre, Milan Eicma da prototipi gösterilen modelin Ocak 2015'te Avustralya’da lansmanı yapılacak.

150NK ismiyle anılan model, SOHC çift valfli, sıvı soğutmalı, 7000 devirde 11.8 beygir ve 8500 devirde 10.6 Nm tork üreten motora sahip.

Ducati ve KTM‘de de kullanılan çelik çift borulu şaseye sahip modelin tasarımı 1992 yılında beri KTM ile çalışan Avusturya merkezli Kiska Design tarafından yapılmış.

150NK‘nın tasarımı Kiska nın tasarımcısı Bjorn Shuster tarasından dizayn edilmiş, CFmoto'nun yeni adventure modeli ise firmanın müdürü Gerald Kiska tarafından dizayn ediliyor.

Modelin yakıt ile birlikte ağırlığı 142 kg. 78,5 cm sele yüksekliği olan motor, 10 litrelik de yakıt deposuna sahip. Fiyat ile ilgili kesin bir bilgi olmasada 2000 Avro seviyesinde olması bekleniyor. 650NK nın liste fiyatının 7000 dolar olduğunu belirtelim.

Markanın üretim planlama müdürü Zheng Jianguo’ya göre 150NK nın kullanımının oldukça kolay olmasının yanı sıra, genç ve yenilikçi sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sürüşten zevk almaları amacıyla tasarlandı.

nOSsr6.jpg

OSlX3G.jpg

uyMXay.jpg

GWZrnZ.jpg

CZqNqk.jpg

yuoVaR.jpg

f1DsS6.jpg

HC3Kmw.jpg

68cBpY.jpg

x31YsO.jpg

Ekli dosyalar

• cf-moto-150nk.jpg
    cf-moto-150nk.jpg
    73.8 KB · Görüntüleme: 19,614
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelecek mi?

Pulsar'la mt karışımı bişey biraz daha fazla grenaj , bir tane alt sakal birde farklı egzos tamam seri üretimle sat gitsin.Ama en tabi beklentimiz diğer çinliler gibi çıkmaması.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu türkiyeye gelirmi acep gelirsede cfmoto olarak mı gelir yoksa mondial mi getirir ?

valla bugune kadar bir çin malının markalaştığını hatta motoru kendi tasarladığını görmedim.belki bu tam tersini yapıyodur bilemiyorum araştırmak lazım.ancak yine yeniliyorum daha global markalarla boy ölçüşen çin markası yok sadece belli ülkelerde bir kaç küçük cc modelde rekabet yaşatan derebeyi statüsünde kalan markacıklar var onlarda genel adıyla (çin malı)olarak lanse edilirler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar