- Konu Yazar
Arkadaşlar iyi akşamlar, 150 nk motosiklet kullanıyorum. 3 yıldır sahibiyim ve hiç problem yaşamamıştım, ta ki şanzımanında sorun çıkartmasına kadar. Temiz düzgün yapılmasını istediğim için yetkili servise verdim ve hazır servise girecek radyatör sıvısı vs vs değişimini istedim. Servisten yaklaşık 60 gün gibi bir sürede çıktı. İyi hoş neyse kullanıyorum, gündüz şehir içinde gezerken farkettim normalden çok fazla ısınıyor ve conta kısmından kırmızı sıvı kaçırıyordu. Önceden 3. veya 4. tırnakta fan açan motosiklet şuan sonuna kadar dayanıyor. Ayrıca contanın bulunduğu kısımda ki 2 tane somun takılmamaştı ve gaz kelebeğinin olduğu yerde bir hortum yuvasına yerleştirilmemiş. Radyatör sıvısını değiştirmeyi bırak içerisinde sıvı bile yoktu.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Mesaj uzadığı için üzgünüm ama içimdekileri hala atamıyorum. Bizlerin değer verdiği, arkadaşı gibi gördüğü motosiklete sırf para kazanma amaçlı suistimal etmeleri çok can sıkıyor.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Mesaj uzadığı için üzgünüm ama içimdekileri hala atamıyorum. Bizlerin değer verdiği, arkadaşı gibi gördüğü motosiklete sırf para kazanma amaçlı suistimal etmeleri çok can sıkıyor.