CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

Motosikleti
D400
mt650'sini hiç deneyimlemedim de görmedim de o modele ne desem yalan olur ; fakat bajaj ile kıyaslarken dogal olarak 250 segmentini kıyaslamak gerekiyor bence.

Motosikleti
Dominar 250
Ben model olarak değil genel olarak markayı kıyasladım.

Bajaj dediğin marka 10 yıl sonra iyice homurdanınca kullanıcılar bazı yenilikler getirdiler, 2014 model Ns200 ile 2020 model arasında hiçbir fark yok neredeyse. CF Moto dinliyor en azından. Ki bence çoğu sorunun da Oktay Motor kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Benelli italyan geçmişi sebebiyle ayrı klasmanda değerlendirilmeli
yine benelliyi satın alan QJMotor eh işte. buralara gelmeyen iyi makinaları var
Voge, eh işte
bir marka var KOVE. has çinlilerin içinde bunlar dikkatimi çekiyor, sannki arkasında japonlar mı var ne?

CF Moto hakkındaki düşüncem: UMA distribütörü olduğu sürece ÇÖP. Şikayetvar sitesine girin milletin neler çektiğini bir görün.

CF Moto Türkiye'ye kendi kurumsal kimliği ile gelirse ve servis kalitesini gerçekten arttırırsa o zaman game changer bir marka olur.

Motosikleti
D400
Ben model olarak değil genel olarak markayı kıyasladım.

Bajaj dediğin marka 10 yıl sonra iyice homurdanınca kullanıcılar bazı yenilikler getirdiler, 2014 model Ns200 ile 2020 model arasında hiçbir fark yok neredeyse. CF Moto dinliyor en azından. Ki bence çoğu sorunun da Oktay Motor kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

muhabbetin üstüne mt650'yi polis karakolu önünde gördüm dün. dışardan baya güzel duruyor içini bilemem.

sadece dikkatimi birşey çekti arka amortisör ortalanmış değil sadece sağ taraftaydı; bu problem yaratmıyor mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
muhabbetin üstüne mt650'yi polis karakolu önünde gördüm dün. dışardan baya güzel duruyor içini bilemem.

sadece dikkatimi birşey çekti arka amortisör ortalanmış değil sadece sağ taraftaydı; bu problem yaratmıyor mu?
Bizim Kawa.larda da öyle. Bir sıkıntı olmuyor.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Vites müşürü ve benzin şamandırasını EU ve USA'da şaseden çağrı yaparak değiştirdiler, yeni gelen motosikletlerinde parçalarını güncel getirdiler çözdüler. Ama UMA ne yapıyor halen 2022,2023 üretim şamandıra gönderip aynı sorunu tekrarlattırıyor 🤡

Şehir içi 6lt-10lt arası geziyorum şu an, elektronik gaz kolu ile hem vtecli şekilde (10lt) hemde normal hızlanma, yüksek devir, vites yükseltme şeklinde(6lt) yakıtı da düşürebiliyorum. Son bahsettiğimi fark etmem yaklaşık 500kmi aldı. Motor ne olursa olsun 5500 ve 7500 de vtec açıyor sanıyordum meğerse gaz kolunu stabil çektikce vtecsizde yüksek devirlere çıkılıyormuş. Karma sürüş 8lt civarı yine yüksek ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Titreşim konusu bence sizdeki motora özgü bir problemle ilgili olabilir, ben aman aman bir titreşim hissetmiyorum. Tabi titreşim ve diğer konular için kıstaslarım da aynı şekilde çinliler bunun etkisinin olması da muhtemel demek lazım

Vtec denen durumun aslında bir hata olduğu artık çok yerde söyleniyor. Yani Sport moduna geçince 6000 devire kadar normal tepkiler veren motor 6000 devire gelir gelmez birden kendini öne doğru atıyor.
Bu durum bana iki türlü şey hissettirmişti.
- Ne kadar saçma ve tehlikeli bir tepki
- Acayip bir tepki, bakalım daha ne kadar hızlanacak.

Motorun gaz tepkisi, sesi, yoldaki dengesi, düşük hızlardaki dengesi ve hatta çıplak bir motor olmasına karşın 160 km hıza kadarki rüzgar yalıtımı benim hoşuma gitmişti.
Benim motoruma has titreşim yorumuna gelirsem, 0 km bir motor alıyorum, 200 km de servise gidiyorum, sonra 250 km daha yapıyorum. Aynada titreşim, ayaklarımın altında bir titreşim ( 4500 devir sonrası başlıyor ) bu motorların hepsinde varmış. Bence bu titreşime karşı ne kadar hassas olduğumuzla alakalı :)
Çok keyifli bir motor ama, güzel günlerde kullanmanı dilerim uzun kilometreler.

Ben face de cf 250 gruplarına üyeyim. Ağlayan ağlayana. 100 120 bin tl ye çok düşük km 2024 motorlar satıyorlar ve satanda çiftetelli oynuyor o derece :)
Benim dışardan markada gördüğüm herkese hitap eden bir modelleri var ama kalite olarak bajaj dan iyi değil. Şunu da söylüyorum. Gelecekte parça Kalitesi artar büyük markaların da başına bela olurlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar