Ne farkeder her türlü değişmesi lazım işte ha naylon ha değil. Dediği gibi motor yok kıçı başı oynuyor yok kaydım düştüm diyince de ağlıyorlar o naylon ya da naylon olmayan bilmem ne lastiği ile. Kuru havada anlamazlar ama ıslak zemin görünce gtü başı ayrı oynar.Naylon lastik diye bir şey yok arkadaşlar. İçinde naylon bez üzeri kauçuk kaplı lastik var veya çelik üstü kaplanmış lastik var.
Kaliteli kauçuktan yapılan lastik var.
Kalitesiz kauçuktan yapılan lastik var.
Kauçuğa karıştırılmış bir naylon yok.
Marka olarak cst yazılmış, benim bahsettiğim çok düşük kalitedeki lastiklere naylon deriz ya. Ondan bahsettim. Yoksa markası o kadar önemli değil lastik tahta gibi olduğu sürece.sanırım bu marka olarak algılanması kaynaklı cünkü lastiğin yanında NYLON yazısını görmüşlüğüm var ama büyük ihtimal dediğiniz gibi marka değil.
Malzeme kalitesi olarak hepsinde tüm bileşenler var ama kimi lastiklerde nylon daha fazla, bu da kalitesiz olmasına sebebiyet veriyor.
Aramid, polyester, naylon vs. var naylon alaşım en son sırada olması lazım.
Hangi lastiği hangi lastik ile değiştirdin? Sonradan aldığın lastik michelin pilot street vs. ise onlar da benzer kötü performans gösterirler.ben lastiğimi değiştirdikten sonra hiçbi fark hissetmedim bana biraz kendi hatalarını lastiğe yüklüyorlar gibi geliyor![]()
mrf, irc, cst yada iran yasa gibi lastiklere bak, ıslak kuru farketmez mükemmel yol tutar, 200 le pati çekerek viraj alırsın.
Titreme olmasa da o lastiklerden kurtul bir an önce. Sonra kayıp düşüp çok daha ağır bedeller ödeyebilirsin.
*
Gerçi geçenlerde farklı bir konuda lastik değişimi önerdim diye topa tuttular beni. Sıfır motor alacak parası olanlar konu lastiğe gelince açlıktan ölüyormuş. Bu son lastik değişimi tavsiyem, herkes naylon lastikle sürsün, sonra da forumda ağlasın kaydım, motor pert oldu diye. (Lafım konu sahibine değil)