400 cc icin 206 kg gercekten ağır. Duke 390 ; 149 kg![]()
Bu fabrika bildiğim kadarıyla KTM'in bazı modellerini üretiyor.
400 cc icin 206 kg gercekten ağır. Duke 390 ; 149 kg![]()
Daha önce de dedim, kağıt üstü verileri, ve görüntü olarak dominar ı her türlü tokatlar, fiyat ta eğer buralarda kalırsa, Mt ye binemeyen buna biner.
Hangi teknik verilere baktınız bilmiyorum ama hiç bir teknik veri de Dominar ı tokatlayabilecek bir bilgi görmedim ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
Arkadaşlar Bajaj savunuculuğu yapmıyorum ama CFMoto nun servis ve yedek parça ağı belli. Onu fazla kişinin tercih etmeyeceği de belli. Bu modelden Türkiye de 5 adetten fazla satabileceklerini sanmıyorum. O da 150 yi getir 400 ü götür yaparlarsa. Çünkü aynı paraya üstünde KTM motoru bulunan muhtemelen daha kaliteli lastikli(ısındıktan sonra rosso 2 gibi tutuyor) teknik verilerde daha iyi olan ve daha da iyisi çok fazla servis ve yedek parça ağı bulunan bir motor var. Seçim sizin. Ben paranızı boşa harcamayın derim.
Piyasaya bomba giren rx3i evoda çok sıkıntı yaşadık arkadaşlar, parça olsun kronik sorunlar olsun, cf moto mu allah korusun
Bu cc de bu fiyata bi enduro yapsa da millet kullansa.