Beklediğim modellerden biriydi. Dominarla Bunun arasındaydım hatta tasarımının daha güzel olmasından kesin 400 NKya niyetliydim ama bekle bekle, muhatap bulama, bezdim vazgeçtim. En azından gelip karşılaştırmayı istiyordum ama böyle tırt bir distribütör görmedim. Mayısın son haftası dağıtıma çıkacaktan bugünlere kadar geldik. Resmi sitelerinde ki mail adresine mail atamamak nedir? büyük bir başarı bence mail attım mail gitmiyor. Müşteri hizmetlerini aradım kendilerinden haberleri yok. Bayi hergün farklı tarih verip ha geldi ha gelecek diye aylardır oyalıyor. En son motorlar çoktan Türkiyede fakat gümrük işlemleri uzun sürüyor denilince koptum ben. Hayır ülkeye angus soksan tek tek muayene etsen bu kadar sürmez, sonuçta makina bu alır bakarsın olursa olur olmazsa olmaz, bunların gümrük izinlerini bu kadar sürede alamamasına kıllandım açıkçası. Dominarda yakın tarihlerde geldi paşa gibi izinlerini sertifikasyonlarını halledip aha mal burda dediler. Çok sinirim bozuldu bunlara, tüketici olarak önümde seçenek olmasını çok isterdim ama seçenek sunmadılar. Sezon bitecek hala geliyor. Bu şartlarda bu motoru almam alamam zira malı alırken muhatap bulamazsam aldıktan sonra hiç bulamam, ne halin varsa gör derler. Ben müşteriyim be senin gelip benim peşimde koşman lazımken ben peşinde koşuyorum.
Motor eleştirisine gelirsek artçı hesabı yapılmayacak, ağırlığı fazla şehiriçi kullanıcıları ve XL aşağısı müşterilerin göz önünde bulundurması gerekir zira 200+ kg boru değil. Yakıtı fazla, bu benim için tercihe etki edecek en önemli kriterlerden biri. Çindeki incelemeyi yapan iki Türk gencinin rivayetlerine göre tabi o videoda yakıyo demişlerdi. Soracığıma mal dağıtıma çıkacak diyorlar ama ortada hala fiyat yok.