CF Moto CF MOTO 250SR (Yeni Model)

Merhaba arkadaşlar merakla beklediğim motosiklet çıkmış fiyatı 35 bin tl, sitesinde yazıyor çok güzel bir motosiklete benziyor aşık oldum

Forumdaşlara amme hizmeti yapayım.

iu

28 beygir
22 Nm tork @7500 rpm
Tek silindir
Ön arka abs
160-165 Kg

Gerçekten etkileyici bir makina olmuş yalnız bu makinayı mondial servislerinin bakması içler acısı bir durum olacaktır.

Motosikleti
D400
güç olarak cbr yi referans almışlar sanırım, tork ve beygir aynı sayılır.

Malzeme kalitesini merak ettim, umarım iyidir.

Ancak yukardaki arkadaşın da dediği gibi bunun bakımını mondial servisine yaptırmak kötü olacaktır, ortak hizmet veren firmalara yönlendirmek gerekir.

Bajaj - Mondial e bakan servisler var mesela izmirde.

artçı binmesin demişler resmen motora, nasıl bir arka seledir o öyle :D

güç olarak cbr yi referans almışlar sanırım, tork ve beygir aynı sayılır.

Malzeme kalitesini merak ettim, umarım iyidir.

Ancak yukardaki arkadaşın da dediği gibi bunun bakımını mondial servisine yaptırmak kötü olacaktır, ortak hizmet veren firmalara yönlendirmek gerekir.

Bajaj - Mondial e bakan servisler var mesela izmirde.

artçı binmesin demişler resmen motora, nasıl bir arka seledir o öyle :D

Cf moto bunda da kawasaki alt yapısı kullanmış olabilir. Kawasaki 250SL ile aynı Silindir çapı ve strok(türkçesini bilemedim) değerlerine sahip. Sıkıştırma bile aynı duruyor internette bulduğum bilgilere göre. Lakin beygir ve torkun en yüksek olduğu devirler biraz farklı.
Kawasaki:
https://www.kawasaki.co.uk/en/products/Supersport/2015/Ninja_250SL/specifications?Uid=096CWlpRWV4OCQ4MXApRXF5dUQlfDgldUQ4NDAkNDl5cDlA

Cf moto:
https://global.cfmoto.com/250CC/12609.html

Son düzenleme:
Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Cf moto bunda da kawasaki alt yapısı kullanmış olabilir. Kawasaki 250SL ile aynı Silindir çapı ve strok(türkçesini bilemedim) değerlerine sahip. Sıkıştırma bile aynı duruyor internette bulduğum bilgilere göre. Lakin beygir ve torkun en yüksek olduğu devirler biraz farklı.

Bende net bir bilgi göremedim. Nk400 de Kawasaki bloğu var diyorlardı. Bunda da 250sl makinası varsa çok iyi bence.

Bende net bir bilgi göremedim. Nk400 de Kawasaki bloğu var diyorlardı. Bunda da 250sl makinası varsa çok iyi bence.

nk400 olanı bilmem ama 650 olanı kawasakinin bloğunun aynısı

versys650 blok = mt 650 blok ile aynı
ya da
er6n blok = nk 650 blok ile aynı

Motosikleti
D400
Psikolojik olarak çin e fazla para verilmez mantıgı ile bunu sıfır alacağıma 2017 model japon alırım mantıgı yerleşmiş zihnime.

çinin ikinci elleri daaha ölü oldugu için bunun ikinci eli kovalanabilir ilerleyen günlerde.

Ahhh şu vergilerin gözü kör olsun motor fiyatları paso artıyor 2015 de spacy bakmıştım bayide 5.400 fiyatı vardı şimdi 21.500 lira

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçen sene bu fiyatları görseydik neler neler söylerdik.Şimdi normalmiş gibi geliyor.

Piyasa sürekli yükseliyordu ama son 6-7 ay kadar çılgınca yükseldiğini hiç görmedim.

Artık cg'lere 250 cc motor yaptırır bineriz bol bol. Ya da eskisi gibi mobiletlere döneriz,kim bilir...

Baya yakışıklı duruyor. Bunun yanında cbr'ın falan esamesi okunmaz tasarım açısından.

250nk motor bloğunun biraz oynanmışı var bu motosiklette. Maximum tork değeri aynı ama biraz daha geç veriyor. Bu sayede yine daha yüksek devirde 1Kw yükselmiş gücü.

Beyaz turkuaz rengi gelirse çok güzel olur en güzeli o bence. Ama ben yine kiska tasarımlı 250nk mı tercih ederim :) bu ispanyol bir firmaya verilmiş. ispanyolların daha çok fırın ekmek yemesi lazım tasarım konusunda. Çok kalabalık çizgileri sadelikten uzak. Ama r25 veya cbr250 den iyi tabi.

Son düzenleme:
Bajaj pulsar rs 200 düşünürken, 27bin nasıl ayarlanır, ayarlayana kadar fiyat artar mı derken bunun görüntüsü beni benden aldı, nereden girdim ben bu konuya şimdi ben çıtayı nasıl 35e çekeceğim:queen::silent:

Motosikleti
D400
Bajaj pulsar rs 200 düşünürken, 27bin nasıl ayarlanır, ayarlayana kadar fiyat artar mı derken bunun görüntüsü beni benden aldı, nereden girdim ben bu konuya şimdi ben çıtayı nasıl 35e çekeceğim:queen::silent:

ss istiyorsan rs200 ü düşünme zaten alakası yok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
35 biraz fazla olmuş abi Max 28-29K arası olmalıydı 250NK dan farkı yok motorun görünüş dışında nerdeyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar