CF MOTO 250NK FAR CAMI

Merhaba, geçtiğimiz gün talihsiz bir kaza sonucu ön far camım kırıldı, cam bakayım derken komple far ile satılıyormuş cam satılmıyormuş sadece camı alabileceğim bir yer veya satan birileri varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba, geçtiğimiz gün talihsiz bir kaza sonucu ön far camım kırıldı, cam bakayım derken komple far ile satılıyormuş cam satılmıyormuş sadece camı alabileceğim bir yer veya satan birileri varsa yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden.

Satılmıyorsa nasıl alacaksın hacı?
Adamın elinde komple far varsa neden sana sadece camını versin?

Serviste yoksa yapacak bir şey yok.Belki Aliexpreste yan sanayi olarak yada muadil bir şey bulabilirsen şansına.

Pleksi işinden çok iyi anlayan firmalar vardır İstanbul'da onlarla bi görüşün durumu anlatın.Yüzü astarından pahalı olmayacaksa kırılan camın yerine pleskiden uydurma birşeyler yapılabilir.

Son düzenleme:
Hiç zannetmiyorum hocam bu tarz spesifik bir parçayı bulabileceğini. Orijinalini satılmayan ürünün anca yan sanayisi olur, o da çok satılan markaların olur. Cfmoto 250nk motosiklet far camı gibi bir parçayı kimsenin üreteceğini zannetmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aliexpress'e baktım orada bile komple far satılıyor, 170 Usd fiyat + 16 Usd de shipping. Bence de bulunduğunuz bölgede bir pleksiciyle görüşmeniz sağlıklı olur.

Geçen YouTube'da denk gelmiştim birisi çizdirdi, tasarlattırdı gidip bir yerde yaptırdı. Yaptığı masraf toplamda 200 lira ya var ya yoktu diye hatırlıyorum. Araştırırsanız yapan çıkar bence. Sanayilerde araba farı, stopu yapan, tamir eden yerler oluyor onlar da yapabilir belki.

yorumlar için çok teşekkür ederim aklıma yaptırmak gelmedi bi araştırayım onu teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Satılmıyorsa nasıl alacaksın hacı?
Adamın elinde komple far varsa neden sana sadece camını versin?

yazdığım şeyi bi dikkatli okusan derdimi anlarsın knka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar