Fiyat kalite çok uygun. Parça sıkıntısı yok bir kaç kere UMA yi aradım denemek için parça var dediler. Olmadı Ali Express ten bedava 2-3 haftada gelir

)) fiyat konusuna gelince CF moto 400 nk yi getirdigi zaman benim makinede değerlenir kanaatindeyim. Olmasa da sıkıntı yok konforu virajı keyifli. 2 full face kask alıyor. Vs vs

motor haritası Ducati, lastikler continental road attack 2, abs Continental Alman on arka, frenler İspanyol Juan, on arka amortisör Kayaba shocks Japon, motor ER6 n kawasaki kopya diyebilirim ve malzeme harika. İngiltere Amerika Avustralya da 3 ila 5 sene arası garanti ile satıliyor.

yani Allah kimseye kaza bela vermesin sonuçta kul yapısı. Ama daha öncede çok motor kullandım. O yüzden bu motora asla kötü diyemem. Müsait olanlar yazın Şile İstanbul da oluyorum genelde görüşebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Malzeme derken motor malzemesi, yoksa kullanılan plastikler çok iyi değil onu kabul edeyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Evet motor ve arabayı ticari gibi bir eşya görüyorsak patlar

ben binmeye aldım uzun seneler nasip olursa. 5-6 sene sonra tekrar bakarız piyasa nasıl