- Konu Yazar
Bütcem cok yok hemsireyim 6 ile 7 bin ylye sport motor alicam ve bu renkleri felen hosuma gitti sizce onerirmisiniz cf 150 nk
Bütcem cok yok hemsireyim 6 ile 7 bin ylye sport motor alicam ve bu renkleri felen hosuma gitti sizce onerirmisiniz cf 150 nk
daha önce tek tecrübem bisiklet bu demek oluyoki hani öğrenemem demiyorum bana 1 saat ver trafikte hız yapmaya başlarım sport görünümlü ve knforlu olsun cünkü ilk motorum alır almaz mahallede 1 günümü ayırıp sürüş denemelri yapıcam maksat havam olsun :=)
şöyle birşey var hani şimdi yzf125 almak isterdim daha önce tek tecrübem bisiklet bu demek oluyoki hani öğrenemem demiyorum bana 1 saat ver trafikte hız yapmaya başlarım ama tabikide hız icin değidle görünüş için alıyorum sport görünümlü ve knforlu olsun cünkü ilk motorum alır almaz m yaşım 18 boyum 1.77 kilon 66 bana göre fiyat ve görünüş güzel cünkü sevgilimi okuldan almaya felen gidicem maksat havam olsun :=)
şöyle birşey var hani şimdi yzf125 almak isterdim daha önce tek tecrübem bisiklet bu demek oluyoki hani öğrenemem demiyorum bana 1 saat ver trafikte hız yapmaya başlarım ama tabikide hız icin değidle görünüş için alıyorum parçası pahalı olması önemli dğeil bakımları düzenli yaptırıcamm sport görünümlü ve knforlu olsun cünkü ilk motorum alır almaz mahallede 1 günümü ayırıp sürüş denemelri yapıcam kullanmayı biliyorum ama tecrübem yok yani denemedim bu başlangıc icin güzel görünümde güzel görünüm açısından önerin nedir abi ? yaşım 18 boyum 1.77 kilon 66 bana göre fiyat ve görünüş güzel cünkü se vgilimi okuldan almaya felen gidicem maksat havam olsun :=)
şöyle birşey var hani şimdi yzf125 almak isterdim daha önce tek tecrübem bisiklet bu demek oluyoki hani öğrenemem demiyorum bana 1 saat ver trafikte hız yapmaya başlarım ama tabikide hız icin değidle görünüş için alıyorum parçası pahalı olması önemli dğeil bakımları düzenli yaptırıcamm sport görünümlü ve knforlu olsun cünkü ilk motorum alır almaz mahallede 1 günümü ayırıp sürüş denemelri yapıcam kullanmayı biliyorum ama tecrübem yok yani denemedim bu başlangıc icin güzel görünümde güzel görünüm açısından önerin nedir abi ? yaşım 18 boyum 1.77 kilon 66 bana göre fiyat ve görünüş güzel cünkü se vgilimi okuldan almaya felen gidicem maksat havam olsun
Sekil Sukul Onemlidir Tabi![]()