Cezaya bakın Atv

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ANKARA (ANKA)
RTÜK, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Ya Şundadır Ya Bunda" programında bir vatandaşın cinsel organının gösterilmesi nedeniyle, ATV’ye 12 kez program durdurma cezası verdi.

RTÜK geçtiğimiz aylarda, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Ya Şundadır Ya Bunda” programında bir vatandaşın pantolonunun indirilerek cinsel organının gösterilmesi nedeniyle ATV’den savunma istemişti.

ATV, ERBİL'E DAVA AÇACAK

Edinilen bilgiye göre ATV, savunmasında Mehmet Ali Erbil’i suçlayarak Erbil’e dava açacağını belirtti. Olayın ardından ise kanal programı yayından kaldırdı.

1 ila 12 kez arasında program durdurma cezası verme yetkisi olan Üst Kurul ise konuyu görüşerek ATV’ye 12 kez program durdurma cezası verdi. RTÜK böylece bir rekora da imza attı.

CEZA OLARAK BELGESEL YAYINLAYACAK

RTÜK, pantolon indirme olayı nedeniyle “Ya Şundadır Ya Bunda” programının gösterildiği saatlerde ATV’de belgesel yayınlatacak.

RTÜK, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu "Ya Şundadır Ya Bunda" programında bir vatandaşın pantolonunun indirilerek cinsel organının gösterilmesi nedeniyle, ATV’ye 12 kez program durdurma cezası vermişti.

Bu ceza nedeniyle kanal, programın yayınlandığı saatlerde (yaklaşık 1.5 saat boyunca) Üst Kurul’un hazırlattığı belgeselleri yayınlatacak. ATV’nin, bu karar nedeniyle yargıya başvurma hakkı da bulunuyor.

belgesel izleyecekmişiz bu ceza bizemi şimdi:mrgreen:

Ya belgesel yayınının ceza olarak verilmesi çok acayip geliyo bana. Discovery istediğini yapabilir o zaman, adamlar zaten sürekli belgesel veriyo.

Ya belgesel yayınının ceza olarak verilmesi çok acayip geliyo bana. Discovery istediğini yapabilir o zaman, adamlar zaten sürekli belgesel veriyo.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bana acayip değil hakaret gibi geliyor. Tv kanallarının bize yaptığı saygısızlığın bir şekilde ödetilmesidir ki iyi de oluyor ama malesef toplum bilgiyi, belgeseli ceza olarak görüyor, öğreniyor. Merak ediyorum bu kanalların sahiplerinin hepsi mi ''televole'' kültürlü hepsi mi hayvan, doğa, vs. düşmanı? İnternette kime rastlasam yabancı belgesel kanallarını, dizi kanallarını övüyor, seviyor hiç kimse iğrenç ilişki yumağı televolelerden hoşnut değil, o zaman bu işte hakikaten sakatlık var! Demek herşey biz komplo teoricilerinin uydurması değil!!!

Çok iyi olmuş çoluk çocuk onlrı seyreticeğine börtü böcek seyretsin hiç olmazsa bişey öğrenirler.

ne güzel işte asıl o programın millete izlettirilmesi cezaydı insanlara

discovery de ceza alıcak olursa bir gün o zaman da ya şundadır ya bundadır yayınlama cezası versinler adamlar bi daha haytta yapmazlar:p :mrgreen:

ANKARA (ANKA)

belgesel izleyecekmişiz bu ceza bizemi şimdi:mrgreen:

Bu ceza bize mi diyorsunuz ama asıl ceza böyle seviyesiz iğrenç programların izleyiciye dayatılmasıdır. Bu bize bir ceza değili ödüldür bence. :cat:

Hiçbir dünya televizyonunda seviye bu kadar aşağılarda değil. Amerika bile TV'de bizden çok çok daha muhafazakar.

Artık TV izlemek işkence oldu, doğru dürüst program yok hiçbir kanalda, seviye yerlerde. En iğrenç ve seviyesiz programlar rating rekorları kırar oldu. Mehmet Ali Erbil gibi bir şahsiyeti el üstünde tutan zihniyet daha iğrenç programları da hakediyor. O programı izleyene de izletene de hayret ediyordum zaten, sonunda patlak verdi biryerden işte.

Bu ceza bize mi diyorsunuz ama asıl ceza böyle seviyesiz iğrenç programların izleyiciye dayatılmasıdır. Bu bize bir ceza değili ödüldür bence. :cat:

Hiçbir dünya televizyonunda seviye bu kadar aşağılarda değil. Amerika bile TV'de bizden çok çok daha muhafazakar.

Artık TV izlemek işkence oldu, doğru dürüst program yok hiçbir kanalda, seviye yerlerde. En iğrenç ve seviyesiz programlar rating rekorları kırar oldu. Mehmet Ali Erbil gibi bir şahsiyeti el üstünde tutan zihniyet daha iğrenç programları da hakediyor. O programı izleyene de izletene de hayret ediyordum zaten, sonunda patlak verdi biryerden işte.

abi yapma ne belgeseli:queen:
sabah transformers vardı onu izledim içim gitti beya:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
MALİ de olmasa belgesel izleyemeycez. sağolasın M. ALİ

Forumdan Uzaklaştırıldı
biz dünyanın en samimiyetsiz milletiyiz.ben de dahil çoğumuz discovery ,history ve national geographic belgesellerine hasta oluyoruz.televolde saçmalıklarına da bakmıyoruz.ama lafa gelince özellikle de karı kız ortamlarında "belgesel mi aaaaa çok banalsaaaan", "belgesel mi ay ne sıkıcı ya,ciddi misaaan" tepkileri almamak ve sıkıcı monoton adam damgası yememek için belgeselleri sevdiğimizi söylemiyoruz.babamn çocukluğu köyde geçmiş, o bile kurt kuş belgeseli olduğu zaman eve gelen misafirlerle bile ilgilenmiyo hatta onlara da zorla seyrettiriyo!(baba yapma şunu yaa)

biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz.diğerlerinden en önemli farkımız da bu. kemal sunal filmleri, mehmet ali erbilin oynadığı tüm yapımlar, olacak o kadar,,nejat uygur ve oğulları kesinlikle yasaklanmalı.kemal sunallarla, nejat uygurlarla, mehmet ali erbillerle büyüyen çocukların espri yeteneği gelişmez ya da körelir,o kadar salakça şeylere gülmeye alışan çocuk aptal olur.

Son düzenleme:
biz dünyanın en samimiyetsiz milletiyiz.ben de dahil çoğumuz discovery ,history ve national geographic belgesellerine hasta oluyoruz.televolde saçmalıklarına da bakmıyoruz.ama lafa gelince özellikle de karı kız ortamlarında "belgesel mi aaaaa çok banalsaaaan", "belgesel mi ay ne sıkıcı ya,ciddi misaaan" tepkileri almamak ve sıkıcı monoton adam damgası yememek için belgeselleri sevdiğimizi söylemiyoruz.babamn çocukluğu köyde geçmiş, o bile kurt kuş belgeseli olduğu zaman eve gelen misafirlerle bile ilgilenmiyo hatta onlara da zorla seyrettiriyo!(baba yapma şunu yaa)

biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz.diğerlerinden en önemli farkımız da bu. kemal sunal filmleri, mehmet ali erbilin oynadığı tüm yapımlar, olacak o kadar,,nejat uygur ve oğulları kesinlikle yasaklanmalı.kemal sunallarla, nejat uygurlarla, mehmet ali erbillerle büyüyen çocukların espri yeteneği gelişmez ya da körelir,o kadar salakça şeylere gülmeye alışan çocuk aptal olur.

Kemal Sunal ?
sanırım sende onu anlayamayanlardansın..
Kemal sunal kadar espiri yaparken gündemi iğneleyen hükümeti iğneleyen birisi geldimi memlekete?

raflar ın saydığı belgesel kanallarına katılıyorum

ayrıca şunları söylemek istiyorum. diyorlar ki anket yapılıyormuş herkes belgeseli seçiyormuş sonra belgesel reytinglerine bakıyorlarmış çok düşük. yok efendim bu nasıl oluyormuş. ya türkiyede doğru düzgün belgesel kanalı mı var da böyle konuşuyorsunuz bi "iz" tv açılıcak diye duydum coşkun aral ın o da ne oldu bilmiyorum. yani şimdi doğru düzgün belgesel olsa izlicez. ama ben mecbur muyum ya yatıp kalkıp "büyük kedilerin gülüğünü" nü izlemeye

"biz teorik olarak zayıf ama pratik zekası güçlü bir milletiz.zekaya dayalı espri yaparız ve salak salak amerikan tarzı esprilere gülmeyiz" dedikten sonra kemal sunal gibi büyük bir insanın filmlerinin yasaklanmasını istersen, "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derim". kemal sunal filmleri, o günü en iyi yansıtan filmlerdir ve bazı filmleri, günümüzü bile yansıtmaktadır.

bence az bile verdiler..ayrıca belgesel verilmeside acaip bir yöntem.sanki belgeselde ne oluyor bu seferde hayvanların çiftleşmesini verirler bunlardan herşey beklenir :) :) :) :) :) :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
" kemal sunal filmleri, o günü en iyi yansıtan filmlerdir ve bazı filmleri, günümüzü bile yansıtmaktadır.
günü yansıtması zekaya dayalı espri yapıldığı anlamına gelmez. olacak o kadar da 20 yıl boyunca günü yansıttı .ama hiç de komik değildi.(oya başarla levent kırcanın karı koca rolünde kavga edip birbirleirne tabak fırlattıkları skeçler hariç)espri yoktu. .önemli olan tosun paşa dönemini ya da 3 gün öncesini yansıtması değil, esprinin zekaya dayalı olması.kemal sunalın "emineeaaa yakışıklıyım di mi avat hıhı" diyerek gülmesi ve biizm de onun dişlerine bakarak gülmemimizin nesi zekaya dayalı allah aşkına.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar