*cezanın miktarı doğrumu*bi geçmiş olsun dersiniz artık :)

adanada:iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm :pr: .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi :farao:
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı :silent: .eyer yanlışsa itiraz edeceğim :)

Doğrudur maalesf
Ben de aynı cezaya 91 km ile maruz kaldım,hastaneye giderken hem !!
15 gün içinde yatırırsan 2oo oluyor ceza .Geçmiş olsun :)

bak ybr olsa yapmazdın bunu işte büyük motor her yönden zararlı :p

Geçmiş olsun abi

sehir içi 50 zaten şehriler arası 70 otoyol 80 imiş... Kamyonlarla aynı değerlendiriliyoruz... :S hız sınırını %30 dan fazla aşarsan ceza ikiye katlanıyor bildiğim kadarıyla... şehiriçi sayılıyorsa cezayı yediğin yer normal yani anlayacağın...

geçmiş olsun.. bu ceza yeme olayı çok canını sıkar adamın iyi bilirim..

geçmiş olsun bende geçenlerde 77 km yle girdim 115 lira yazdılar 80 den sonra 2 katı .......hız 70 olmalıymış.....buna ancak gülünür hemde başka biyerle......70 km at arabası sabit gider 70 le....

Bu kadarı da insafsızlık. Tek bir motorcu milletvekili yok mu şu memlekette şu hız sınırının düzelmesi, yüzde 37'lik ÖTV'nin kaldırılması vesaire için kulis yapacak? Hep üvey evlat mı kalacaz?

Bu kadarı da insafsızlık. Tek bir motorcu milletvekili yok mu şu memlekette şu hız sınırının düzelmesi, yüzde 37'lik ÖTV'nin kaldırılması vesaire için kulis yapacak? Hep üvey evlat mı kalacaz?

biz muz cumhurhuriyeti vatandşıyız ondan böyle yapıyorlar:pr::pr:

Doğrudur maalesf
Ben de aynı cezaya 91 km ile maruz kaldım,hastaneye giderken hem !!
15 gün içinde yatırırsan 2oo oluyor ceza .Geçmiş olsun :)
demek doğru :salut: ne yapalım buda hükümetimize katkımız olsun artık, dağıttığı çamaşır makinası buzdolabı paralarını tabiki bizden çıkaracaklar, kendi ceplerinden kuruş verecek deyiller herhalde :pr:

Geçmiş olsun abi

:mrgreen: vallahi doğru :cat:
sağolun arkadaşlar eyer doğru diyorsanız paşalar gibi yatıracağız ne yapalım :salut:

gürsel kardeşim geçmiş olsun:pale:

265 tl neler yapılır be abi:)

Gaziantep İl Temsilcisi
adanada:iş dönüşü hipodrom önlerinde trafiğin yoğun yerinden sıyrılıp boşa düşmek için az bişey gazladım.tam uzarken bir kontrol levhasını gözümün ucuyla görebildim, 500 metre sonra trafik çevirmesine düştüm :pr: .belgelerimi istedi memur, verdikten sonrada 94 km ile radara girdiğimi söyledi :farao:
sonuç 265 tl ceza yedim.
bu rakam doğrumu, tam hız sınırımız ne kadar, ben ne kadarını aşmışım, cezanın asıl miktarı ne olmalı bilen varmı :silent: .eyer yanlışsa itiraz edeceğim :)

evt dogru gürselim aynı cezayı bende yedim hemde 10 gün içinde 2 defa geçmiş olsun kardeşim....

unutuyoruz hız sınırlarını bizi komyon yerıne koyuyorlarya tali yoldan cıkan arclar neden kamyon gıbı görmüyorlar. arkadaşım gecmiş olsun ama bır gün bizde yeriz o cezayı osuratleri her türlü aşabılıyoruz.

%10 tolerans yokmuydu arkadaşlar?? 90lık yerde 99, 70lik yerde 77, 50 lik yerde 55.. ben böyle biliyorum??

Banada geçen hafta 128 Tl geldi neden bilmiyorum yazmamışlar :mrgreen:
Geçmiş olsun arkadaşım :pr:

geçmiş olsun allaha şükür benim başıma gelmedi daha böle bişi inş gelmez :(
polis durdurunca ilk kaç basıyo bu dediği için evrak bile istemiyo :)

Geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun öncelikle demirgürsel:cyclopsan.

Vasco,
MT İzmir üyelerini bazıları ybr kullanıyordu ceza yediklerinde:mrgreen:
buda günün zararı 5 i bir arada ceza yedik 267 ytl radar ama genede süperdi

Eveet..kafayı yedikten sonra da böyle dans edersin işte:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar