Ceza Yedim...

Dün akşam 1.köprü çıkışında otobüs yoluna girdiğim için 45 lira ceza yedim. Polisler orada pusuya yatmış araba, motor affetmediler kestiler cezamızı.

Bazı motorcular uyanıklık yapıp polisin dur ihtarına uymayıp gazladı ama polis onların plakalarına 200 küsür cezayı yazıverdi.

Arkadaşlar siz siz olun bu aralar güvenlik şeridi ve otobüs yollarına girmeyin..

Geçmiş olsun. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. :)

c@n

wallahamı diyorsun yaa eyvahlar olsun paldır kuldur dalıyorum ben hiç affetmiyorum yaaa 1 köprüde gördümmü boşluk emniyet şeridi hemen atıyorum kendimi emniyete

geçmiş olsun iyiki kaçmamışsın polisin işi belli olmaz arkandan ateş bile açar :)

plakaya 200 yazdıklarını bilmiyordum .. en fazla 61 yazıyorlar diye biliyodum oda kasktan.. ilginç..

GKN

dün gece gördüm, köprü çıkışında sağdaki durak alanına girenleri tek tek alıyodu polis.
geçmiş olsun..

öncelikle geçmiş olsun kardeşim:rendeer: bu sanırım bu kural ihlalinden yediğin ilk ve son ceza olacaktır:wiinkk:

İşin doğrusu, kurallar aslında çok basit yani uyulması güç bir yanı yok.
her gün aynı hataları izliyorum trafikte. Bir iki örnek vermek gerekirse.

-kırmızı ışıkta durmak istemiyor insanlar yav??
-yayanın korkusuzca karşıdan karşıya geçmesi mümkün değil....
-DUR levhası var, sağdan hızla yaklaşan bir araç var ama zat durmuyor...
-İleri şerit için kırmızı ışık yanıyor ve herkes duruyor,sağa dönüşe ise yeşil yanmakta ama vatandaş sadece önde olmak için dönüşü serbest olan şeritte durark arkadan akan trafiği allak bullak ediyor...geçen gün 3-4 kişi arabasından inerek bu hatayı yapan birini uyardı ama hatayı yapan daha da büyük bir hata yaptı diklendi,horozlandı ve 15 saniyede ayağa kalkamayacak şekilde marizlendi.....tüğlerim hala diken diken..... :queen::queen:

kırmızı ışıkta geçiyorlar bide el kol sallıyorlar yol benim diyor işte yol senin yaa o ışıkta senin zaten hatta o direkte.. :p

Bu aralar denetimler sık oluyo. Kurallara uymak zorundayız biliyorum fakat bazen bilerek yaptığımız oluyo fakat yinede dikkat etmeliyiz

Evet kardeşim bende yedim dün akşam hemde aynı yerde. İETT cıkısında cevirdiler ama ben 30 gaymeye kurtuldum nakit :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nakit 30 gayme nasıl oluyor yahu ? Cezayı nakit polis amcalara ödeyebiliyor musun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Halbuki iett yolundan çıkan motorsikleri değil emniyet kemeri takmayanlara ceza yazsalar sanırım 1 günde sayısal lotonun büyük ikramiyesini kazanmış kadar olurlardı. Neyse polisler bir motorsikletlileri seviyor bilyoruz o kadar seviyorlar ki...
Neyse :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar