!Ceza yedim!

arkadaşlar bugün bodrum turgutreis milas yolunun 26 ıncı km sinde radara girdim baya moralim bozuk radarı farketmedim radara 79 km hızla radara girmişim şimdi soruyorum Allahtan revamı 115 ytl cik önümdeki kamyon 90 km hızla gidiyordu arabalar 120 130 hiçbirini durdurmayıp aradan beni ayıkladılar okadar dedim su ekonomik krizde olacak şeymi bırakın gideyim 80 bile değildi hızım yok motor 70 km ymiş Allah belalarını versinmi desem nedesem bilemiyorum..........

SİZ SİZ OLUN 65 70 le gidin tabi üstünüze bi kamyon yada araba çıkmassa......:pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

S40

yazık ya gerçekten çok haklısın
O trafikte nasıl 70 le gidilicekmiş polis beyefendiler bi anlatsın

bodrum bölge trafik ekiplerimi yazdı?

tam olarak nerde yedin cezayı??

abi tam torba kavşagında opetin oraya koymuşlar radarı sizin istasyonun hemen karşısında durdurdular bodrumdan milasa gidiş yönünde bi hatam olsa eyvallah ya......korumalar kaskım herşey tamamdı ehliyet vs vs.......
ama yokuş çıkıyordum motor 125 innovakırmızı araba megandı herhalde bölge trafik....ha şu köpek çiftliğine girişin hemen önüydü durdurdukları yer.

Son düzenleme:
tamam biliyom,genelde her sabah orada oluyor polisler,bizim noktanın tam karşısın da,

neyse umarım olmaz bi daha,olursada haberim olsun

qecmiş olsun ya, şu parasızlık da adamın içine oturur o 115 :(

ama bir dahakine dikkatli olmak lazım...

geçmiş olsun arkadaşım aynı durum başımdan geçtiği için
bişey yazmak istemiyorum memur arkadaşlara
çünki sorumlu lar polis değil o kanunu yapanlar
ben 235 ytl yedim 93 le yakalamış radar dümdüz bomboş yoldu ama sınır 77 imiş duyurulur
100 de 10 fazlasına bişe denmiyormuş 70 sınır 77 son sınır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaş ..Bende geçen ay Denizliden Manisaya giderken..Denizli nin rampasını çıktım ,iniş aşşağı 102 ile radara girmişim.235 lira kadar bi ceza yazdılar ..Tam küsuratı bilmiyorum çünkü orada yırtıp attım.Alabiliyorlarsa gelsin alsınlar.İnanılmaz bir adaletsizlik ve haksızlık var..Zaten vicdanlarını eve bırakıp çıkıyorlar..Neymiş efendim kanunmuş.Adil olmayan 30-40 yıl önceyi kapsayan kanun kanunmudur.Bu ülkede kanunlar adına ne kadar kanunsuzluklar yapılıyor.Bu Motosıklet hız sınırını değiştiremeyen yetkilileri,,bilumum sorumlu olanları Şiddetle vede nefretle Kınıyorum..

şehir içi mi bu hızla yedin ben eskişehir konya yolu arasında 90 km hızla giderken radar vardı ama beni durdurmadılar

radar madar hikayeee... arkadaslara ne emir gelirse o grup giriyoo radara...:farao:

bi şekilde yonttular işte şu parasızlık zamanında teşekkür devlet baba...

ben de geçenlerde 47-1-d'den yemiştim 55 lira :) erken ödemede 41 ödedim :) ama yapcak bişe yok seninksi başka bişeydendir bahane o'dur yani.

motor 70 km ymiş Allah belalarını versinmi desem nedesem bilemiyorum..........

Kardeşim lütfen eğer o adamlar orada görev yapıyorlarsa ba kadar beddua okumak gerekmez. Onlara da bir talimat veren varki orda durup işlerini yapıyorlar. Onlarında bir bekleyeni var. Bedua aklı selim bir insan işi değildir. Sende beddua okuyup canını sıkma kendini strese sokmaktan başka bir işe yaramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar