Cevriyemle Fotoğraflarımız :)

Arkadaşlar şu anda sahip olduğum ilk ve tek motorum. Daha öncede motosiklet kullandım tabi ama kendime ait olan ilk motorum. 1 buçuk senedir kendisiyle 11500 km yaptık şu anda 22000 e gelmek üzere. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim...

Bir kardeş tavsiyesi ledli stop yapsan süper durur. resimdeki stoplar hiç güzel değil. (Motorunun Maşallah'ı var.)

adamım motoruna güzel bakıyosun... totomuz deydiğinde ona anlamıştım bunu...

Bir kardeş tavsiyesi ledli stop yapsan süper durur. resimdeki stoplar hiç güzel değil. (Motorunun Maşallah'ı var.)

Teşekkürler tavsiyeniz için aklımda olan şeylerden biriydi söylediğiniz nasip olursa en yakın zamanda yapıcam :cat:

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

adamım motoruna güzel bakıyosun... totomuz deydiğinde ona anlamıştım bunu...

Sağol abi sende öyle düşündüysen ne mutlu. Kazasız belasız sürüşler. Selamlar...

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

evin salonuna antika gibi konulabilir çok güzel motorunuz :)

Teşekkürler :cherry: kazasız belasız sürüşler dilerim...

---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

reiss kazasız belasız bol kmlere inşl.

Sağol aga gel gari de gezilere devam edelim ya :) Sanada kazasız belasız bol km ler dilerim kardeşim

Gözüm gibi bakıyorum bu olsa gerek arka stop değişsin 10 numara olur :D

22.000 km'de ve sıfırından daha temiz bir makine nasıl olur deseler bu makine olur sanırım.
Allah nazardan saklasın.
Kazasız belasız nice kilometreler yaparsınız inşallah :)

bu sene denizliye ziyarete geldiğimde alacam altıma vuracam kırbacı...:cherry:

Gözüm gibi bakıyorum bu olsa gerek arka stop değişsin 10 numara olur :D

Elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz :) Arka stop değişicek en yakın zamanda :cherry: Kazasız belasız sürüşler

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

22.000 km'de ve sıfırından daha temiz bir makine nasıl olur deseler bu makine olur sanırım.
Allah nazardan saklasın.
Kazasız belasız nice kilometreler yaparsınız inşallah :)

Teşekkürler :) 0 ına göre eksikleri çok ama eksikte olsa insanın motorunu önce sevmesi lazım. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Size de kazasız belasız bol km li sürüşler dilerim...

---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

bu sene denizliye ziyarete geldiğimde alacam altıma vuracam kırbacı...:cherry:

Ayıp ettin abi motor senin ver coşkuyu :cherry:

Güle güle kullan. Bakımlı mal kendini belli ediyor her halinden.
Yalnız ya sen çok ağırsın yada arka amortisör çok yumuşak :)

Oyyy oyy oyy!!! Hocam allah ayırmasın pek bir yakısmıssınız :) bu arada o denizin rengi nedir abi? Hafif bir oynama varmı o renkte :) Ama bittim fotolara..

Motor çok yakışıklı Allah Kaza bela vermesin.Sanki İnnazumanın dedesi gibi durmuş, ilk görünce alkıma Gsr serisi geldi.Vibrasyonda yoksa uzun müddet satılmayacak nadir görebileceğimiz bir motor bence.Buralarda hiç görmedim.

Güle güle kullan. Bakımlı mal kendini belli ediyor her halinden.
Yalnız ya sen çok ağırsın yada arka amortisör çok yumuşak :)

tesekurler :) amatisorun ayari yok malesef orjinal sekildi kullaniyorum ama bende agirim biraz dogrudur :) sanirim biraz yukseltmek lazim arkayi :)

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:29 ----------

fotomontajlıdır o fotomontajlı :)

ali abi alttakinlerde ramazan renklendirme falan yapmis yaw deme oyle deme :)

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:31 ----------

Oyyy oyy oyy!!! Hocam allah ayırmasın pek bir yakısmıssınız :) bu arada o denizin rengi nedir abi? Hafif bir oynama varmı o renkte :) Ama bittim fotolara..

sagolasin kardes :) salda golu orasi arkadas fotoshopta renk vermis biraz resimlere ondan :) kazasiz belasiz surusler dilerim

motorun rengi cok iyimis alt sakalda yakısmıs

tesekkurler :)

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

Motor çok yakışıklı Allah Kaza bela vermesin.Sanki İnnazumanın dedesi gibi durmuş, ilk görünce alkıma Gsr serisi geldi.Vibrasyonda yoksa uzun müddet satılmayacak nadir görebileceğimiz bir motor bence.Buralarda hiç görmedim.

tesekkurler :) vibrasyon hatiri sayilir derecede var ama arkaya binen arkadaslar 80 civarinda giderken titresimsiz oldugunu bi kac kez soylemislerdi. titresim var biraz muhakkak ama rahatsiz edici degil :)

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

Güzel motor nice kmlere.Yalnız arka stop yenilense kanımca çok iyi olur.

tesekkurler arka stopa oncelikle meguaris plastix uygulamasi yapmayi dusunuyorum daha sonra led dosenicek nasipse sizede kazasiz belasiz bol km ler dilerim

Bu sakal benim cihaza da olur mu yav arkadaşlar? Puma 150cc var bende... Bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu sakal benim cihaza da olur mu yav arkadaşlar? Puma 150cc var bende... Bilgisi olan var mı bu konuda?

Olur kardeşim tek yapman gereken sakalı temin etmen gerisini bulunduğun yerde az çok montajdan anlayan bi motorcu yapar. Biz kendimiz yaptık ve çift egzoz çıkışı olmasına rağmen kıl testere ile keserek yaptık. Ufak ve yerinde yapılan uğraşla montajı çok basit bi parça.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar