- Konu Yazar
Aklıma takıldı, markete yada bakkala gidince yoldaki seyyar satıcıdan birşeyler alınca kiminle diyaloğa girsem soruyorum sizin cevrenizde bu hastalığa yakalanan varmı diye herkes yok diyor yada gizliyorlar
Almanyada hollandada ahbablarimla konuşurken soruyorum ülke ne durumda diyorlar bazı hastaneler boş dışarı çıkamıyoruz ama hiç hasta olan görmedim cevremizdede kimse yok diyorlar
Anlam veremediğim hastalar gizleniyormu yoksa farklı bir konumu mevcut ?
Bazı konular okudum bloglarda adamlar biraz bilimkurgu da olsa dünya çapında yeni sistem oturtma yeni parasal sistem kurulum amacıyla böyle bir var olmayan yada bilerek geliştirilip yapılan bir konu olduğundan bahsetmişler ve bu haberlerde ölenlere yada hasta olan ünlülere tamamen anlaşmalı bu yeni projede yer alan insanlar olarak tarif edilmiş
Bu hastalık var lakin hiç var olan bir aile görmedim yada çevrelerinde hasta olan biriside
Insan oğlu güç, para için herşeyi yapabileceğine inanıyorum.
Siz degerli motosiklet net üyelerinin yorumlarını merak ediyorum
Almanyada hollandada ahbablarimla konuşurken soruyorum ülke ne durumda diyorlar bazı hastaneler boş dışarı çıkamıyoruz ama hiç hasta olan görmedim cevremizdede kimse yok diyorlar
Anlam veremediğim hastalar gizleniyormu yoksa farklı bir konumu mevcut ?
Bazı konular okudum bloglarda adamlar biraz bilimkurgu da olsa dünya çapında yeni sistem oturtma yeni parasal sistem kurulum amacıyla böyle bir var olmayan yada bilerek geliştirilip yapılan bir konu olduğundan bahsetmişler ve bu haberlerde ölenlere yada hasta olan ünlülere tamamen anlaşmalı bu yeni projede yer alan insanlar olarak tarif edilmiş
Bu hastalık var lakin hiç var olan bir aile görmedim yada çevrelerinde hasta olan biriside
Insan oğlu güç, para için herşeyi yapabileceğine inanıyorum.
Siz degerli motosiklet net üyelerinin yorumlarını merak ediyorum