Cevizlibağ'da trafik kazası: 1 yaralı

Cevizlibağ'da meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu Cevizlibağ mevkii, Kadıköy istikametinde meydana geldi. Saadet Kahraman'ın kullandığı motosiklete Kemal Dinç'in yönetimindeki otomobil arkadan çarptı. Motosikletten düşerek otomobilin altında kalan Saadet Kahraman, yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kask ve korucuyu elbisesi sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlatan 25 yaşındaki Saadet Kahraman, tedavi altına alındı.

Bakırköy'deki bir estetik merkezinde müdür olarak çalışan Saadet Kahraman, dün saat 23.00 sıralarında Maltepe'deki evine gitmek için 34 U 1620 plakalı Yamaha R-6 model motosiktetiyle O-1 Karayolu Cevizlibağ mevkiine geldi. Bu sırada aşırı hız yaptığı iddia edilen Kemal Dinç'in kullandığı 34 SY 697 plakalı Audi otomobil, motosiklete arkadan çarptı. Motosikletten düşen Saadet Kahraman otomobil altında kalarak yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kask ve koruyucu elbisesi sayesinde kazayı hafif yaralarla atlatan Saadet Kahraman ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kahraman'ın köprücük kemiğinin kırıldığı belirtildi. Otomobil sürücüsü Kemal Dinç, gözaltına alındı.

Kazayı görünce yaralıya yardım etmek için durduğunu söyleyen bir vatandaş, motosiklete çarpan aracın hatalı olduğunu söyledi. Bu arada Saadet Kahraman'ın motosikletini bir süre önce satılığa çıkardığı öğrenildi.

Kaynak:ihlas.net.tr

geçmiş olsun saadet kahraman . neyseki hafif atlatmış kazayı Allah beterinden korusun...

R6'ya arkadan çarpmak? İstesem beceremem :p Bırakın arkadan çarpmayı, daha yolda giden bir R6'nın önünü göremedim :mrgreen:

yaa arabayla 600 cc lik bir motora nasıl yetiştinde carptın ben adam:pr:
neyse gecmiş olsun kardeşime allah korumuş o sürücününde de işte

verilmiş sadakası varmış saadet kahraman arkadaşımızın...........
genelde 600lük racing kazalarında hep ölümlü haberleri duyduk bu topiklerde,allah beterinden esirgesin hepimizi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun :rendeer:

Ucuz atlatılmış bir kaza umarım kısa zaman da sağlığına kavuşur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahtan yaralı Allah acil şifalar versin..

Kazazede arkadaşımıza çok çok geçmiş olsun diyorum.Otomobil kullanan kişiye soyleyecek birşey yok zaten allahından bulsun.Arkadaslar gorgu tanıgının ıfadesıne gore audi hatalıymıs.Bu olayı dıkkatle takıp edıcem bakalım sonuc neye varacak cok merak edıyorum.Arkadasımız ölmedi ama ölebılırdı.Bakalım nasıl ceza alıcak??? yada ceza alacakmı??

Kaza yapan arkadası tanımıyorum fakat.Bakırkoyde askerlık subesının tam karsısında,kızılay tıp merkezının çaprazında bir guzellık merkezı var, devamlı onun onunde duran bi sıyah R6 var. Kaza yapan arkadas o olabılır.Tahmın sadece.

R-6 yı kullanan arkadas eğer bayan ise muhtemelen yavaş kullanmıştır herhangi bi kazaya sebebiyet vermemek için, Audi'yi kullanan da öküzün teki dir kızı sıkıştırayım derken gaza asılıp duramayıp altına almış olabilir. Dİye düşünüyorum... Neyse çok geçmiş olsun Allah Beterinden korusun...

O kadar süratli sağ şeritte tek amaçlı olunuyor. Sağdan geçiş yapmak. Tamamen hata. Şeritler maalesef yanlış kullanılıyor. Kural filan takmayanlar bu kazalara sebebiyet veriyor. Yavaş giden vatandaşa da böyle arkadan vuruyor. Hakmı bu şimdi? E5 zaten hız sınırı belli 90 km/h. Audinin zoru neydi acaba? Kurallara göre kullanılsa araçlar kaza olmayacak. Bumu hatalı acaba? İllaki ihlalmi gerekli. Arabanın farları yanıyordur herhalde. Nasıl görülmez bir motosiklet? Ben anlam veremiyorum. Çok büyük geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar