sharp testi rüşvetle çalışan bir sistem. Parayı basan yıldızı alıyor
Kendisi antalyalı işinsanıdır. Eşimin köylüsü olur. Dualarınızı eksik etmeyin ancak doktoru felç olma veya kaybetme tehlikemiz var demiş. İnşallah Allah çoçuğuna eşine bağışlar kendisini. Değerli bir insandır.
kazayı yapan halis demir abimiz forum üyelerimizden ve eski sponsorlardan,sinbo firmasının sahipleridir.beyin ameliyatı olmuş kırıkları var hayati tehlikesi yokmuş.acil şifalar dilerim
kazayı yapan halis demir abimiz forum üyelerimizden ve eski sponsorlardan,sinbo firmasının sahipleridir.beyin ameliyatı olmuş kırıkları var hayati tehlikesi yokmuş.acil şifalar dilerim
Halis abime acil şifalar diliyorum yaklaşık on ay önce geçirdiğim kazanın etkileri devam ederken bu kazayı duydum
Bu büyük kazada ölmemesi büyük şans
Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin çok zor bir süreç bekliyor onu dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Allah çocuklarına bağışladı ��
Oooo burada tekrar yazdığını görmek de sevindirdi bizi dostum. Insallah en kısa sürede biraraya da gelir iki lafın belini kırarız...
sharp testi rüşvetle çalışan bir sistem. Parayı basan yıldızı alıyor
Sen Sharp’ı, Türkiye’de ihale veren bir devlet kurumu sandın heralde?
Böyle bir iddian varsa kanıtlarla koyarsın ortaya, tartışırız. Forumda böyle mahalle dedikodularını döndürmen komik.
Ayrıca kaza yapan arkadaşımıza sağlık diliyorum. Umarım bir an önce iyileşir.
Sen Sharp’ı, Türkiye’de ihale veren bir devlet kurumu sandın heralde?
Böyle bir iddian varsa kanıtlarla koyarsın ortaya, tartışırız. Forumda böyle mahalle dedikodularını döndürmen komik.
Ayrıca kaza yapan arkadaşımıza sağlık diliyorum. Umarım bir an önce iyileşir.
LS2 Kasklara 5 yıldız veren sharp testini savunuyorsanız. Aktrollere laf anlatmakla aynı şeydir size laf anlatmak![]()
Sharp sitesinde 5 yıldızlı LS2 kask yok ki?
23 tane LS2'den sadece 12 tanesi 4 yıldız alabilmiş. Kalanların içinde 6 tane 3 yıldız, 4 tane 2 yıldız ve 1 tane de tek yıldız var.
Yine LS2 gibi polikarbonat kask yapan Nolan ile karşılaştırırsanız performansın düşük olduğu gayet net görünüyor. (Nolan kaskların hepsi 4 yıldız...)